Konfirmation

Få et flot konfirmations- look

Af Line Sølvhøj Jensen 5. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du snart konfirmeres? Her får du en bunke fantastiske skønheds- råd med på vejen, så du kan få den smukkeste konfirmation!

Hvilken kjole skal du have?
Du skulle jo gerne være stjernelækker på dagen, så det gælder om at finde en konfirmationskjole, der passer perfekt til dig og din kropsbygning. Følg guiden lige her!

Timeglas
Kendetegn: Store bryster og stor numse med smal talje
Den skal du gå efter: En kjole, der har en v-udskæring, og som ikke sidder for stramt. Der skal helst ikke være for mange lag, men den må godt gå ind i taljen. Den må ikke være for lang.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rektangel
Kendetegn: Små bryster og en lille numse
Den skal du gå efter: En kjole, der er figursyet, og den må gerne have strutskørt. Den kan både være lang og kort, men den må ikke have for stor en udskæring.

Pæreformet
Kendetegn: Stor numse og små bryster
Den skal du gå efter: En kjole, der sidder lidt løst for oven, men som gerne må fylde forneden. Der må gerne være en god udskæring ved brystet, og så skal den helst ikke gå længere end til knæene.

Trekant
Kendetegn: Store bryster og en lille numse
Den skal du gå efter: En kjole, hvor der er v-udskæring, og som har et lille ærme. Den kan både være kort og lang, og så må den godt fylde meget forneden.

Læs også: Få lækkert konfirmations-hår.

Skønhedstips til konfirmationsdagen
1. Lad være med at eksperimentere med makeuppen, for du risikerer bare, at det går helt galt. Øv dig i stedet i at lægge en flot makeup, nogle dage før du skal konfirmeres.

2. Skru ned for selvbruneren eller bruncremen. Der er ikke noget værre end en brun kant på kjolen, eller at dit ansigt har en helt anden kulør end resten af kroppen.

3. Er du til lidt rouge på kinderne, så put endelig ikke for meget på. Du kan børste lidt pudder ovenpå, så det kommer til at se naturligt ud.

4. Brug en fin lipgloss, der enten er gennemsigtig eller i en lys farve, så du får et naturligt look.

5. Læg en neutral neglelak på dine negle, så dine negle får et lækkert, velplejet look.

MestLæste