Kan man kysse med bøjle på?
kærlighed

Kan man kysse med bøjle på?

Af Nadia Laas Hansen 21. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ja, selvfølgelig kan man kysse med bøjle på. Her er nogle tips til dig med bøjle.

At kysse med bøjle på behøver ikke være anderledes end at kysse uden bøjle. Men der er nogle råd, som du kan følge, hvis du har lyst:

1. Når du skal kysse med bøjle er renlighed vigtigt

Det er den vigtigste regel af alle. Sørg for, at du ikke har madrester siddende, for det er ikke så lækkert for ham eller hende, du kysser med. Hvis du ikke er i nærheden af en tandbørste, så skyld munden med noget vand og gør det til en vane at tjekke din bøjle, når du har spist. Mange gumler også på lidt tyggegummi, hvis de lige har spist. Så får man en frisk ånde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Tag elastikkerne ud

Nogle skal bruge elastikker i bøjlen, som forbinder over- og undermunden. Hvis du bare skal give et lille kys uden tunge, så behøver du selvfølgelig ikke tage elastikkerne ud, men hvis du planlægger at snave din kæreste i længere tid og fyre op for tungen, så er det nok mest behageligt for dig, at du kan bevæge kæberne frit.

Læs også: Kun folk der har bøjle, ved hvordan det er at kysse med bøjle. Her er 9 andre ting, du kun kender, hvis du har bøjle

3. Ganebøjle-tricket

Hvis du ikke har togskinner, men derimod bruger ganebøjle, så kan det være en god idé at tage den ud, hvis du planlægger at snave igennem. Det er dejligst for dig selv.

4. Grin i stedet for at rødme

Hvis både du og dit crush har togskinner, kan det jo ske, at man lige kommer til at støde bøjlerne sammen. Prøv at se jer selv udefra – det er jo ret sjovt, ik? Hvis I kan grine af det og have det sjovt med det i stedet for at blive pinlige over det, vil det helt klart gøre kysset til en rar oplevelse. Det hele behøver ikke være så seriøst.

Læs også: Sådan overlever du at have bøjle

5. Slap af!

Dit crush er ligeglad med, om du har bøjle eller ej. Han/hun er jo vild med dig og vil elske at kysse dig. Formentlig er det kun dig selv, der tænker over, at du har bøjle på. Så slap af – man kan ikke mærke forskel på, om man kysser en person med bøjle eller en person uden bøjle. Et godt kys involverer ikke tænderne på nogen måde. Hvis du er i tvivl om, hvordan man kysser generelt, så tjek denne guide, som beskriver, hvordan man snaver.

Læs også: Har du ikke prøvet at kysse endnu? Sådan får du dit første kys

Læs mere om