sex

Lær at snave

Af Line Sølvhøj Jensen 22. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan snaver man, og er det egentlig svært at snave? Ro på – vi har lavet en guide til at snave. Læs med her!

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det er at snave med en fyr eller en pige? Hvis du ikke har prøvet at snave, så har du sikkert gjort dig en masse tanker om, hvordan det er og føles. Og det gode er, at det er meget lettere at snave, end du forestiller dig!

Læs også: Sådan får du dit første kys.
 

Hvordan snaver man?

At snave er det samme som et tungekys. Det kan føles mere intenst og frækt, hvis man bruger tungen til at kysse med, og der er mange, der starter med at kysse med læberne, og senere bliver det til kys med tungen.

Det gælder ikke bare om at møve din tunge rundt, når du snaver, men det er altså heller ikke svært at tungekysse. Vi har lavet en guide til at snave, så du måske kan føle dig lidt mere sikker i at kysse med tungen.

Læs også: Det perfekte kys.
 

Start med et blidt kys

Selv om du gerne vil snave, så prøv alligevel at starte med et blidt kys, hvor det bare er læberne, der mødes. Et kys bliver allerbedst, hvis det langsomt bliver bygget op, i stedet for at I starter lige på med tungen. Ro på og lad det komme af sig selv.

Læs også: 10 sjove facts om kys.
 

Skil læberne ad

Prøv at skille læberne lidt ad, når du kysser ham eller hende næste gang. Hvis den anden gør det samme, så er det et tegn på, at han/hun også gerne vil snave med dig.

Læs også: Jeg var kærester med min lærer.
 

Et mere intenst kys

Næste gang I kysser, så åbn munden lidt mere, og stik forsigtigt din tungespids ind mod den andens. Når du rammer hans eller hendes tungespids, så lad forsigtigt spidsen af jeres tunger lege med hinanden - du kan for eksempel køre din tungespids rundt om hans/hendes tungespids. Når du føler dig parat, kan du bruge mere af din tunge til at kysse med og variere mellem at bruge tungen i lidt hurtige og langsomme bevægelser.

Læs også: Redaktionens første kærlighed.
 

Men hvad er et godt snav så?

For at et tungekys skal være godt, så er det vigtigt, at du slapper af og nyder det. Lad være med at tænke for meget over, hvordan du gør, og husk på, at der ikke er en forkert måde at kysse på. Alle kysser forskelligt, og din måde at kysse på er helt rigtig. Men pas på med at være for voldsom, for det er ikke rart at føle, at man har den andens tunge helt nede i halsen. Hvis du gør din tunge blød, vil det føles lettere og mere dejligt for den anden, så skru ned for tempoet, slap af og nyd det!

Læs også: Justin Biebers vilde snav.

Herunder er ting, du ALDRIG må sig eefter et kys!

10tingdualdrigsigeefteretkys

Åh, den er altså ikke god. Måske er det virkelig fristende, hvis du bare ikke rigtig lige kan genkende smagen. Men styr lige din nysgerrighed! Det dræber stemningen, hvis dit crush skal snakke om, at han/hun både har fået farsbrød og makrel til frokost – og du herefter skal uddybe, hvilken af tingene du kan smage.

 

Foto: Shutterstock

Det er et NO GO. Du må altså aldrig sammenligne et kys med et kys, du har haft med en af dine andre flirts. Det er dårlig stil!

 

Foto: Shutterstock

Ej vel? Du kunne lige så godt have sagt, at han/hun lugter af død gnu ud af munden…

Foto: Shutterstock

Hvem har lyst til at se sjove ud, imens de kysser? INGEN. Hold det bare for dig selv.

Foto: Shutterstock

Måske hamrer i både tænderne og tungerne sammen, men medmindre, at der er SÅ akavet, at du bliver nødt til at kommentere på det, så bare nøjes med at tænke tanken.

Foto: Shutterstock

Øh, hvad skal man egentlig lige svare til det? Tak, eller…

 

Foto: Shutterstock

De fleste ved godt, at hvis man får at vide, at man kysser vådt eller saftigt, er det fordi, at man bare har lidt for meget mundvæske. 

Foto: Shutterstock

Lad være med at kommandere under kysseagten. Det kan gå hen og blive superakavet! Prøv i stedet selv at sætte tempoet lidt ned…

 

Foto: Shutterstock

Måske tænker du, at dit crush har samme skønne duft på som din ekskæreste eller en anden sød flirt, du har haft - men lad være med at fortælle ham det. Nogensinde! 

Foto: Shutterstock

Forestil dig, at du lige har haft et meget langt intenst kys, for PLUDSELIG at blive afbrudt af en storm af ord og information. Lad være med at nævne, at I skal til din mormors fødselsdag, at I skal spise hos dine forældre i morgen, eller at du skal huske at få din cykel lappet lige efter kysset – nyd lige øjeblikket og tal senere…

 

Foto: Shutterstock

MegetMere