vi unges blog

Redaktionens første kærlighed ♥

Af Redaktionen 25. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her på redaktionen tænker vi tilbage på vores første kærlighed og første kærester, og deler det med jer lige her.

Her på redaktionen kan vi stadig huske vores første kærlighed, vores første kys og vores første kæreste, og her får I vores kærlighedshistorier!

Sisse
Da jeg gik i syvende klasse, var jeg meget vild med en, der hed Kasper, som gik på en anden skole. Til ungdomsskolens julefest lykkedes det mig endelig at score ham - det var faktisk mit første rigtige kys. Men desværre viste han sig at være en player, der ikke rigtig gad tale med mig bagefter. Det tog ret lang tid at komme mig over ham, og jeg kan faktisk ikke høre "Last Christmas" uden lige at smide en tanke i hans retning.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan kommer du i snak med fyrene

Line
I ottende klasse oplevede jeg den helt store sommerkærlighed! Jeg var på ferie med min familie, og en aften var vi på en bar. Der var en rigtig sød fyr, som kom hen og spurgte, om jeg ville danse, og vi dansede i rigtig lang tid. Efter noget tid kyssede vi, og han spurgte, om jeg ville med ned på stranden. Her sad vi i flere timer og snakkede om alt mellem himmel og jord, mens vi flettede fingre. Vi var sammen hver aften på ferien, så jeg fællede selvfølgelig en lille tåre, da jeg skulle hjem. Jeg fik ikke spurgt om hans nummer, så det forblev en sød sommerflirt.

Læs om læsernes sommerflirts her!

Christine
Mit første tungekys var med en dreng, som jeg havde mødt til en klubfest. Et par dage efter kom han hjem til mig. Jeg var vildt nervøs, og jeg blev endnu mere nervøs, da han stak sin tunge ned i halsen på mig. Det var ikke lige sådan, jeg havde forestillet mig mit første tungekys, og jeg kunne simpelthen ikke overskue situationen. Derfor gik jeg ud i gangen, hentede hans sko og smed dem ind til ham, mens jeg råbte: "Min mormor og morfar kommer lige om lidt, så du må hellere smutte. Hej hej!". Det var sidste gang, jeg så ham.

Tóra
Min første kæreste: Åhhh, det hele var så spændende, han var lidt ældre, boede i en anden by og gik ret meget op i sport. Og da jeg kyssede ham for første gang, blev jeg helt forelsket i ham, og vi endte med at være kærester i to måneder.

Læs også: Hvis jeg var kæreste med en kendt

Rikke R
Da jeg gik i sjette klasse, var jeg kærester med en dreng, der gik i femte. Vi var ret glade for hinanden, men det der med at holde i hånd og kysse var nu alligevel liiidt farligt! Min veninde og min kærestes ven var også et par, og de var lidt mere modige end os. Derfor gjorde de deres bedste for at overbevise os om, at det der med at kysse var ret sejt. Noget usikre på situationen besluttede min kæreste og jeg os derfor for at kaste os ud i projektet. En aften, hvor vi skulle følges hjem fra en fest, aftalte vi at tælle til tre og få det overstået. Desværre gik det ikke helt så nemt, som vi havde håbet. Han ramte nemlig mig på kinden, mens mine læber strejfede hans næse. Helt flove løb vi i hver sin retning, og vi fik aldrig kysset hinanden igen. Heldigvis har jeg prøvet det siden.

Rikke
Jeg fik mit første rigtige kys, da jeg var 14 år til en fest. Til festen var en fyr med, der gik i gymnasiet, og han spurgte, om vi skulle danse. Derefter gik vi udenfor, hvor han kyssede mig, uh! Jeg havde tænkt, at det måtte være dejligt at kysse en fyr, men drengen her var vidst heller ikke så øvet i at kysse - i hvert fald stak han sin tunge virkelig langt ind i min mund og begyndte så nervøst at lade den rotere i høj fart. Jeg vidste ikke, hvordan et kys skulle føles, men jeg var ikke særlig imponeret af kys efter den oplevelse. Det blev aldrig til mere med ham fyren, selv om han egentlig var meget sød. Siden dengang har jeg dog fået flere kys, og mange af dem har været dejlige og helt perfekte!

Frk. Lund
Min første kærlighed var en fyr fra min parallelklasse, som jeg blev kærester med i sjette klasse. Jeg kan huske vores første kys, som var til en fest på skolen, hvor vi gik en måneskinstur hånd i hånd og satte os ved nogle buske og kyssede. Vi var kærester i lidt over et år, og på vores årsdag gav han mig 12 røde roser. Det var så sødt!

MestLæste