sex

Sådan får du dit første kys

Af Line Sølvhøj Jensen 5. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du gøre for at få dit første kys? Vi hjælper dig på vej her!

Går du og sukker efter at få dit første kys? Og håber du på, at det meget snart sker? Så følg godt med her, hvor vi guider dig til, hvordan du får dit første kys.

Det første kys er noget helt specielt, og især hvis det er med en, som du er lidt vild med i forvejen, for så føles det som om, at det er 1000 sommerfugle, der flyver rundt i maven på dig, når I kysser. Her får du nogle tips til, hvordan du får dit første kys.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

10 tips til det første kys

• Husk at børste tænder flere gange om dagen, hvor hvis du har dårlig ånde, så er risikoen for, at ham den lækre vil kysse dig, altså ikke særlig stor.

• Hvis han tager dig i hånden, så er det et tegn på, at han også gerne vil kysse dig. Men tag jer god tid, for kysset kan blive endnu bedre, hvis I kan holde spændingen lidt ud.

• Sørg for at indbydende læber, for tørre læber, der er sprukne, indbyder altså ikke ret meget til et kys. Sørg for at bruge læbepomade, så dine læber ser friske og kysseklar ud.

• Kig på hans mund engang imellem, når I snakker, og smil sødt til ham. Det er også en god idé at kigge ham dybt i øjnene.

• Lad vær med at bruge alt for meget lipgloss, for så bliver dine læber klistret, og så kan det godt være, at fyren tøver lidt med at kysse dig, fordi han er bange for at blive klistret ind.

Læs om stjernernes første kys her.

• Lad vær med at ryge, for du får en rigtig dårlig ånde af at ryge. Og hvis fyren ikke selv ryger, så kan du altså godt skræmme ham væk, hvis du lugter af cigaretrøg.

• Vær rolig og afslappet, når du snakker med ham den søde. Hvis du fornemmer, at han godt kan lide dig, så prøv at læne dig lidt tættere på ham, når I snakker sammen. Hvis han gør det samme, så er I tæt på det første kys!

• Hvis han giver dig et knus, så prøv at holde om ham i lidt længere tid, end du plejer. Når man kysser første gang, så starter det nemlig som regel med, at man holder om hinanden.

• Lad vær med at tænke for meget over, hvordan du skal gøre. Et kys bliver nemlig allerbedst, hvis du slapper helt af og bare gør det, der føles naturligt.

• Du kan også lege S, P eller K en dag, hvor du er sammen med dine venner og han er der. Og inden legen starter, kan du fortælle dine veninder, at du virkelig gerne vil kysse ham.

Husk!
At der ikke findes en perfekt måde at kysse på, og at alle kysser forskelligt. Så bare slap af og nyd det - så skal det nok komme helt af sig selv.

I galleriet kan du se 10 supernice kyssetricks:

10kyssetricksduSKALkende

Dine læber er i fokus, når du kysser, så sørg for, at de er lækre og kysseklar. Hvis du vil have dem bløde, kan du for eksempel skrubbe blidt på dem med din tandbørste eller gnubbe dem blidt med dit håndklæde, så den døde hud falder af. Herefter skal de bare have masser af læbepomade, som kan trænge ind og fugte dem. Gør du dette i dagene op til, du skal kysse, kan du være sikker på at få bløde og kysseklar læber.
Foto: Shutterstock
Du ved garanteret godt, at det er et totalt no go at have dårlig ånde, når man skal kysse. Derfor skal du selvfølgelig børste dine tænder grundigt og bruge tandtråd, før at du kaster dig ud i kysseriet. På den anden side er det også vigtigt, at du ikke forskrækker din kyssepartner ved at smage alt for stærkt af mentol. Det er okay at spise lidt tyggegumme i løbet af aftenen, men lad være med at tygge på fem stærke mentolpastiller lige inden kysset, da det vil overdøve alle andre sanser, som kommer i spil under kysset.
Foto: Shutterstock
Et kys skal være afslappet og rart. Derfor er det vigtigt, du husker at slappe helt af i dine skuldre og i din mund, når du starter med at kysse. Det vil nemlig tydeligt kunne mærkes, hvis du er anspændt. Måske er du lidt nervøs, og det er helt forståeligt, men prøv at tænke over at sænke skuldrene og slappe af i tungen. Det gør en verden til forskel for kysset!
Foto: Shutterstock
Der går virkelig mange tanker gennem ens hoved, når man kysser med en fyr, som man rigtig godt kan lide. Måske tænker du, om du kysser godt nok, om han kan lide dig, hvad han tænker og så videre og så videre. Det er helt forståeligt, at tankerne farer lidt rundt, men prøv at øv dig i at være til stede i kysset. Hvis du lære at flytte dit fokus til kysset, vil det give det helt nye højder, og du vil også blive en bedre kysser, fordi du har fokus på hver enkelt lille bevægelse.
Foto: Shutterstock
Et kys er bedst, hvis det forgår i et roligt tempo. Dog behøver det heller ikke at være kedeligt! Sørg for at finde en kysserytme, hvor I veksler mellem at tantekysse, bruge tungespidserne og at dreje hovederne lidt. Pas dog på med at overdrive – bevægelserne skal hele tiden være rolige!
Foto: Shutterstock
Måske har du underet dig lidt over, hvad du skal gøre af dine hænder, når du kysser? Svaret er ret simpelt: De skal være på ham, som du kysser med. Hold om ham, eller prøv at køre en hånd igennem hans hår, da det føles megarart og bare gør kysset endnu mere hot.
Foto: Shutterstock
For at gøre kysset endnu mere intenst, så prøv at lukke øjnene, når I kysser – og hold dem lukkede. Det kan nemlig godt være lidt freaky, hvis man lige får åbnet øjnene, og der bare er et par øjne, som stirrer en lige ind i hovedet. Det er dog helt fint at holde pauser, hvor man trækker hovederne hver til sit og kigger på hinanden.
Foto: Shutterstock
Det kan være superrart, hvis man kan mærke hinandens tunger, men det er vigtigt, at du ikke stikker din tunge for hurtigt ind i munden på ham. Et kys er nemlig oftest bedst, hvis det får lov til at bygge sig op. Start derfor med at kysse roligt med læberne. Når I har gjort det i et stykke tid, kan I så småt begynde at lege med hinandens tungespidser samt røre ved hinandens nakker og hår.
Foto: Shutterstock
Det kan godt dræbe stemningen lidt, hvis man begynder at snakke eller grine under et kys. Og der kan faktisk være risiko for, at du gør ham, du kysser med, helt nervøs, hvis du lige pludselig bryder ud i et stort grin midt i kysseakten. Gem derfor snakken og fjolleriet til efter I har kysset.
Foto: Shutterstock
Endeligt skal du huske, at der ikke er noget, som hedder at kysse rigtigt eller forkert. Alle kysser forskelligt og i virkeligheden handler det bare om, at man skal finde en god kyssekemi med ham, som man kysser med. Nogle gange kan det godt virke lidt stift og akavet i begyndelsen, men hvis I bare øver jer, skal I nok finde en måde, der fungerer rigtig godt for jer.
Foto: Shutterstock

MestLæste