nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Stort 'nej tak til hate'-tema, det bedste til dit efterår + en fin gave til dit hår

Af redaktionen 12. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig er det nye Vi Unge-blad på gaden! Glæd dig til Julia Sofias bedste tips mod online hate, drengene fra Why Don’t We og masser af efterårsinspiration!

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

En gave til dig

Vi elsker at give gaver, men vi kan aldrig vælge! Derfor kan du vælge mellem tre fine hårspænder – et i lyserød, et i orange og et i gul.

Stort tema om hate – Vi Unge siger nej tak!

Glæd dig til et kæmpe tema om at håndtere online hate! Vi har fået Julia Sofias bedste råd til at tackle hate på sociale medier, lavet en stor læserundersøgelse og fået vores dejlige læseres historier. Vi siger nemlig nej tak til hate – og det har dette blads powerpige også gjort.

Masser af tests

Nu bliver det mørkere og koldere udenfor, så du får en masse underholdning til indendørs hygge! Du kan blandt andet finde ud af, hvilken serie du skal binge, hvilken venindetype du er og meget mere.

Læs også: Få "Riverdale"-bøgerne + abonnement på Vi Unge og fri adgang til VIPige

Vi <3 efterår

Efterår = hygge! Vi elsker efterårsmode, stearinlys og tæpper og masser af varm kakao med flødeskum. Glæd dig til artiklen ’50 ting, vi elsker ved efteråret’, den fineste efterårsmode og megalækre opskrifter med græskar – blandt andet på kage! Mums!

Why Don’t We og Ariana Grande

Hvis du crusher ligeså meget på drengene fra Why Don’t We, som vi gør, så får du ti facts, du (måske) ikke kendte om dem. Du kan også læse alt om popdronningen Ariana Grande!

Plakater

Vi ELSKER plakater – og nu skal du til at være mere indenfor, så du kan glæde dig til at pynte værelset med blandt andre Shawn Mendes, Little Mix og Scarlet Pleasure.

… og meget, meget mere.

 

TAK, fordi du læser Vi Unge. Rigtig god fornøjelse med det nye blad.

MegetMere