Det sker

Sjove idéer til aprilsnar

Af Luise Gregersen 31. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
1. april betyder, at du med god samvittighed kan lave lidt sjov med din familie og dine venner. Få inspiration til dit april-prank lige her!

Hihi, det er altså vildt sjovt at lave en virkelig gennemført aprilsnar! Hvis du gerne vil lave lidt sjov med din veninde eller din familie, så læs med her, og bliv inspireret til dit prank. Men pas på, det kan jo være, at de gør gengæld!

Læs også: Sådan gør du din veninde glad

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Flyt rundt på din søsters værelse

Hvis du har en søster eller bror, så snig dig ind på deres værelser, og flyt alle deres møbler fem centimeter væk fra væggen. Når din søster eller bror kommer ind på sit værelse igen, vil han eller hun føle, at værelset er skrumpet! Genialt.

Få Harry Styles til at ringe!

Gør din BFF grøn af misundelse, når Harry Styles ringer til dig, mens I ser film! Download app'en "Fake Caller", og tilføj navn og billede til den, der skal ringe, og vælg et tidspunkt, du gerne vil ringes op. Sørg for, at din telefon ligger, så din veninde ikke kan undgå at se den, når den ringer. Nyd hendes chokerede ansigt, når du roligt beder hende pause filmen, så du lige kan hyggesludre med Harry Styles.

Læs også: 7 søde fødselsdags-overraskelser

Fake en tatovering

Hvis du gerne vil lave lidt sjov med dine forældre, er en fake tatovering helt perfekt! Der er masser af steder, hvor du kan købe tatoveringer, som du trykker på huden, og som forsvinder efter et par dage. For at få dine forældre til at hoppe på aprilsnaren, skal du lade være med at vise dem tatoveringen. Sæt den i stedet på dit håndled, så den kun lige akkurat titter frem fra dit ærme, hvor de ikke kan undgå at lægge mærke til den. På den måde virker det som om, at du prøvet at skjule tatoveringen, og det gør din aprilsnar mere realistisk!

Sjov med autocorrect

Hvis din veninde har en iPhone, så kan du lave et vildt sjovt april-prank med hende! Tag hendes iPhone, og gå ind i fanen "Generelt" inde i indstillinger. Tryk på knappen "Tastatur". Scroll ned til det sidste punkt, der hedder "Tilføj ny genvej". Under "Genvej" skal du skrive et helt normalt ord, som din veninde tit bruger i sine sms'er, for eksempel "Hej". Ved "Udtryk" skriver du den sætning, "Hej" skal rettes til. Du kan for eksempel skrive noget i retning af "(dit navn) er den sejeste i verden". Så når din veninde skriver "Hej", retter hendes iPhone det automatisk til "(dit navn) er den sejeste i verden"!

Hvad er den bedste aprilsnar, du nogensinde har lavet?

Herunder kan du se, hvordan du gør sure pligter sjovere!

Sådangørdusurepligtersjovere

Støvsugning er det rene motion! Når du farer rundt i huset eller lejligheden og suger alt snavset væk, så bevæger du dig helt automatisk, og jo mere grundig du er med at komme ind under sofaen og flytte stolene, jo mere motion får du ud af det. (Smart! Der sparede du lige dig selv for en løbetur!)
Foto: Shutterstock
Oprydningen er typisk på dit eget værelse, ikke? Forestil dig, hvor skønt det bliver, når der er helt ryddet op. Måske finder du noget, du troede, du ikke længere havde, eller måske får du overraskende nok mere overskud til lektierne, når du ikke længere bliver forstyrret af rod. Du kan også forberede den lækreste snack, som står klar, til du er færdig. Så har du også en belønning til dig selv, når det er overstået, og der er endda helt ryddet omkring dig, så du kan spise den på værelset.
Foto: Shutterstock
Konkurrence er noget, der kan få tempoet op hos de fleste. Hvis du alligevel står midt i en opvask, så prøv at konkurrer lidt med dig selv. Måske kan du tage tid på, hvor lang tid det tager at tømme opvaskeren – og så slå din egen tid. Eller spørge din mor, om hun vil tørre af, for så kan I konkurrere om, hvem der er hurtigst. Hvis det rene service hober sig op, så er du helt sikkert hurtigere til at vaske, end din mor er til at tørre.
Foto: Shutterstock
Aaah, du er vildt heldig, hvis du får lov til at pudse vinduer fremfor noget arbejde indenfor, hvis du bor i hus. Især om sommeren! Tænk på, at du får sol, mens du arbejder, og solen giver dig D-vitamin, så det er nærmest som at drikke en smoothie springfyldt med vitaminer. (Okay, det var lidt langt ude på landet … men det er jo ret dejligt at være uden for )
Foto: Shutterstock
Tænk på, hvor glad din mor bliver for at få hjælp til rengøringen. Hun synes jo heller ikke, det er det fedeste i verden, men hun ved bare, at det skal gøres. Når man gør opgaven til noget positivt, bliver den meget nemmere at løse. Sådan er vi mennesker bare indrettet, så prøv at fokuser på, at du aflaster din mor ved at hjælpe, og at det garanteret gør hende glad.
Foto: Shutterstock
Sæt noget megahøjt musik på, og giv den gas! En gulvsvupper fungerer fremragende som mikrofon, så bare på med yndlingssangen, og så er gulvet vasket på nul komma fem.
Foto: Shutterstock
Hvis din familie har en have, er du sikkert blevet sat til at fjerne ukrudt en gang eller to. Tag et par øretelefoner på, og hør en god lydbog eller nogle sjove pod casts, mens du laver havearbejdet. Tiden flyver af sted, hvis du har noget godt i ørerne.
Foto: Shutterstock

MestLæste