Hihi, det er altså vildt sjovt at lave en virkelig gennemført aprilsnar! Hvis du gerne vil lave lidt sjov med din veninde eller din familie, så læs med her, og bliv inspireret til dit prank. Men pas på, det kan jo være, at de gør gengæld!

Læs også: Sådan gør du din veninde glad

Flyt rundt på din søsters værelse

Hvis du har en søster eller bror, så snig dig ind på deres værelser, og flyt alle deres møbler fem centimeter væk fra væggen. Når din søster eller bror kommer ind på sit værelse igen, vil han eller hun føle, at værelset er skrumpet! Genialt.
 

Få Harry Styles til at ringe!

Gør din BFF grøn af misundelse, når Harry Styles ringer til dig, mens I ser film! Download app'en "Fake Caller", og tilføj navn og billede til den, der skal ringe, og vælg et tidspunkt, du gerne vil ringes op. Sørg for, at din telefon ligger, så din veninde ikke kan undgå at se den, når den ringer. Nyd hendes chokerede ansigt, når du roligt beder hende pause filmen, så du lige kan hyggesludre med Harry Styles.

Læs også: 7 søde fødselsdags-overraskelser
 

Fake en tatovering

Hvis du gerne vil lave lidt sjov med dine forældre, er en fake tatovering helt perfekt! Der er masser af steder, hvor du kan købe tatoveringer, som du trykker på huden, og som forsvinder efter et par dage. For at få dine forældre til at hoppe på aprilsnaren, skal du lade være med at vise dem tatoveringen. Sæt den i stedet på dit håndled, så den kun lige akkurat titter frem fra dit ærme, hvor de ikke kan undgå at lægge mærke til den. På den måde virker det som om, at du prøvet at skjule tatoveringen, og det gør din aprilsnar mere realistisk!
 

Sjov med autocorrect

Hvis din veninde har en iPhone, så kan du lave et vildt sjovt april-prank med hende! Tag hendes iPhone, og gå ind i fanen "Generelt" inde i indstillinger. Tryk på knappen "Tastatur". Scroll ned til det sidste punkt, der hedder "Tilføj ny genvej". Under "Genvej" skal du skrive et helt normalt ord, som din veninde tit bruger i sine sms'er, for eksempel "Hej". Ved "Udtryk" skriver du den sætning, "Hej" skal rettes til. Du kan for eksempel skrive noget i retning af "(dit navn) er den sejeste i verden". Så når din veninde skriver "Hej", retter hendes iPhone det automatisk til "(dit navn) er den sejeste i verden"!

Hvad er den bedste aprilsnar, du nogensinde har lavet?

Herunder kan du se, hvordan du gør sure pligter sjovere!

Sådan gør du sure pligter sjovere