nyeste vi unge

MASSER af sommervibes i det nye Vi Unge: Badetøj, sommerhoroskoper, kærlighed og meget mere!

Af Anna Løwe 20. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubiii, endelig sommerferie! Det fejrer vi med vores nye sommerblad, der er fyldt med underholdning til ferien. Glæd dig til vores nye sommernovelle, masser af mode og beauty, fede plakater, ”The Kissing Booth”-test og meget mere.

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

Et ekstra blad

Fordi det er sommerferie, og du forhåbentlig har meget mere tid end normalt, får du et ekstra blad med helt gratis. Dobbelt op på ferieunderholdningen, win!

Sommervibes

Vi har dedikeret det nye blad til sommer! Du får blandt andet sommermode, sommerdilemmaer, gode råd til at holde klimavenlig sommerferie, Chris Burtons sommermål, og så kan du teste, hvilket sommerjob, der passer bedst til dig.

Simone Wulff

Vi har interviewet youtuberen Simone Wulff og talt med hende om alle de op- og nedture, man kan opleve om sommeren – få hendes bedste tips til at nyde sommerferien.

Læs også: Makeup-pung og toilettaske fra DAY + Vi Unge abonnement

Vi Unges sommernovelle

Mathilde har sommerferie, og hendes mor beder hende om at sælge sine gamle ting på skolens loppemarked. Mathilde orker ikke, men så møder hun Theis. Theis fra 9.B – som pludselig skal med hende og veninderne til bålfest om aften. Læs første del af vores sommernovelle ”Bålfesten” i det nye Vi Unge.

Test dig selv!

Vi elsker tests, så vi har (som altid) sørget for nogle fede tests i bladet! Denne gang kan du blandt andet teste, hvor meget du ved om filmen ”The Kissing Booth” og finde ud af, hvilket sommerjob, du burde have!

Plakater

Vi ELSKER plakater – og de er jo en perfekt anledning til at give værelset en sommer makeover! Du kan blandt andet glæde dig til ”Riverdale”, Why Don’t We, Billie Eilish og flere.

… og meget, meget mere.

 

TAK, fordi du læser Vi Unge. Rigtig god fornøjelse med det nye blad.

MegetMere