Vi glæder os Så meget til at dele det nye Vi Unge med jer. Vi har samlet det bedste af alting i ét blad, og du får oven i købet to hemmelige gaver med, når du køber det.

Her er, hvad du kan glæde dig til at læse i denne måned:

Marcus & Martinus

Hvis du er Marcus & Martinus-fan, skal du helt sikkert have fat i denne måneds blad. Vi stiller nemlig skarpt på de søde fyre fra Norge, som spiller i Danmark den 2. september. Læs alt om drengene og tag testen, som viser, hvem du passer bedst sammen med af de to. Psst... Vi har også lavet en podcast, hvor drengene er med. Lyt til den her.

Plakater

Miley Cyrus, Kylie Jenner, Page Four og en flot grafisk plakat.

Flirt i frikvarteret

Hvordan kommer man i kontakt med ham den søde fra klassen? Og hvad skal man sige, når man har hans opmærksomhed? Det ved du, når du har læst vores flirteguide.

Læsernes historier: Sådan var vores første gang

… Og råd og facts, du skal vide, inden det bliver din tur.

Kæmpe guide: Bliv beauty-ekspert

Tips og tricks til flotte bryn, øjne, læber og hud. Du bliver en pro til makeup.

Brevkassen

I ”Brevkassen” svarer vi, som sædvanlig, på jeres spørgsmål. I denne måned kan du læse om en pige, der ikke ved, hvad hun skal gøre, da hun bliver holdt udenfor af sin veninde. Og så er der en pige, der er vild med en fyr, som er fire år ældre end hende, men er usikker på, om hun er for ung til ham.

20 ting, der gør skoledagen sjovere

Selvfølgelig skal man høre efter i timerne. Men med de 20 tricks, du finder i Vi Unge, bliver skoledagen helt sikkert sjovere!

Shoppe-guide: Find den perfekte taske

Vi har fundet de fineste, cooleste og flotteste tasker. Du skal bare vælge den, der passer bedst til dig. Der er både shoppetasker, weekendtasker, skoletasker og fine tasker til festen at vælge imellem.

Læs også: Goodiebox-tilbud: Få beauty-produkter udvalgt af redaktionen sammen med et abonnement på Vi Unge