Vi er helt oppe og køre over, at det allerede er efterår. Så er det nemlig tid til hygge under dynen med Netflix og Vi Unge (selvfølgelig).

I det nye Vi Unge har vi sørget for masser af underholdning til dig, så nu skal du bare lave en kop varm kakao og gå på opdagelse i bladet, hvor du blandt andet kan læse om:

Ida Imilia

Stort interview med Instagrammeren. Læs blandt andet om hendes forhold til storesøster Julia Sofia, og om hendes tanker om sociale medier. Og så har vi selvfølgelig spurgt ind til det med kærligheden.

Se en video om Ida Imilias dag på Vi Unge her:

DIY

Efterårets flotte farver er SÅ inspirerende. Derfor har vi selvfølgelig DIY-projekter (som kun tager fem minutter) med i dette blad. Skal du for eksempel lave slime? Eller hvad med noget nyt til værelset?

Plakater

Skal Niall Horan eller Kesi hænge på dit værelse? De er nemlig blandt de 10 plakater i bladet.

Modeguide

Hvad skal du have på, når temperaturen daler? Vi guider dig gennem de kolde måneder!

Kærlighed

Du får 20 tegn på, dit crush er vild med dig …

Pinlige historier

Det ville jo ikke være et rigtigt Vi Unge uden pinlige historier. GLÆD dig til de historier, der er med denne gang. De er megapinlige!

Og meget, meget mere …

 

Psst ... Vil du have et abonnement på Vi Unge? Få et godt tilbud her: Goodiebox med beauty-produkter udvalgt af redaktionen + 6 eller 12 numre af Vi Unge