Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

To gaver til dig

Når du køber denne måneds Vi Unge, er der to fede gaver med til dig. Den ene er til dine læber, og den anden kan du bruge til at pynte din computer eller iPhone med … Spændende!  

Er du ny i kæresteland?

Hvis du lige har fået en kæreste og aldrig har prøvet det før, er der helt sikkert noget, du er i tvivl om. Læs med i den store guide, der hjælper med alle de spørgsmål, du har, hvis du er nybegynder som kæreste.

Læsernes vildeste hemmeligheder

Vi Unges læsere gemmer på nogle ret vilde hemmeligheder, og du kan læse dem alle sammen i det nye nummer af Vi Unge.

Lækre sommerdrinks

Der er ikke noget bedre end en iskold drink på en hed sommerdag. Vi har fundet seks opskrifter på lækre sager, som du kan drikke i sommervarmen. Prøv for eksempel en smoothie med mango og banan eller hyldeblomstsaft med citron. Mums!

Læs også: Få en makeup-pung og toilettaske fra DAY med et Vi Unge abonnement 

Sommerferie med Marcus & Martinus

Kom med på den fedeste sommerferie med de søde, norske tvillinger. Læs for eksempel, hvor de helst vil rejse hen, hvad de skal lave, og hvilken is de skal spise på deres ferie.

Plakater

Cole Sprouse og KJ Apa, Rita Ora og Demi Lovato er bare nogle af de seje stjerner, du kan hænge op på væggen derhjemme, hvis du køber det nye Vi Unge. Der er også to flotte grafiske plakater med!

Find din sommerfrisure

Blomster i håret, en rodet fletning, en høj knold eller en helt fjerde frisure. Du kan teste hvilken sommerfrisure, der passer bedst til dig, og få tips til, hvordan du laver frisuren megaflot.

Og så kan du selvfølgelig også læse pinlige historier, brevkasse-spørgsmål og en masse andet spændende artikler i bladet!