Vi Unge

6 ting du skal nå i juleferien

Af Stine Bødker Nielsen 19. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wee, så er der juleferie! Men hvad skal du lave? Vi har fundet seks ting, du kan give dig til, så din ferie blive ekstra god.

Ah, endelig juleferie! Juleaften er overstået, og du er lykkelig af gaverus og mæt af julemad. Nice! Nu har du et par dage med ren afslapning, juhuu …!

Men hvad skal du egentlig lave i ferien? Vi har samlet et par ting, som du kan give dig til.

1. Chille med veninderne
Efter et par juledage, hvor du kun har set familien, kan du godt trænge til at hænge lidt ud med veninderne igen. Måske kan I tjekke hinandens julegaver ud. Du kan også invitere bedsteveninden på te og hygge, og så kan I se et par gode tøsefilm.

2. Bytte gaver
Var termosokkerne fra mormor ikke lige sagen? Så er det ud til store bytte-dag, så snart butikkerne åbner igen! Hvis du tager en veninde eller to med, kan I gøre det til en superhyggelig udflugt. Husk et lille cafébesøg, så I kan drikke varm kakao og samle energi til resten af turen.

Læs også: Hold en hyggelig veninde-julefrokost

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Ud i naturen
Ja ja, det er megakoldt udenfor, men i stedet for at sidde inde hele julen, er det faktisk vildt rart at komme lidt ud. Tag en tur i skoven, mosen eller parken og gå en lang tur. Der er rigtig fint i naturen om vinteren, og du kan sikkert også komme til at tage en masse superfine billeder.

4. Hygge i køkkenet
Det er totalt nice at bage og lave mad, når man har god tid. Især hvis man gør det sammen med nogen. Så hiv fat i din søster, mor eller veninde og få gang i køkkenet! Her har du et par opskrifter, der måske kan inspirere dig lidt:

Opskrift - Rålækker risengrød

Opskrift - Lækre kanelsnegle

Sådan laver du et kagehus

Opskrift - Nem og sund frugtsalat

5. Rydde op i garderoben
Er din garderobe klar til 2020? Eller er den nærmere vildt rodet og fyldt med gammelt tøj, du aldrig bruger? I ferien har du tid til at hive alt ud af skabet og sortere det. Vælg det fra, som du alligevel ikke bruger, eller som er blevet for småt, slidt eller umoderne og giv det til en genbrugsforretning.

Læs også: 10 tegn på du skal smide dit tøj ud

6. Forbered nytårsaften
Hov, om lidt er det jo nytårsaften! Hvad skal du have på? Hvem skal du mødes med? Skal du have købt noget ind? Brug ferien til at få planlagt den perfekte nytårsaften, som du aldrig glemmer. Du kan måske endda også begynde at skifte julepynten ud med nytårspynt og komme i stemning.

MestLæste