Mit liv

Hold en hyggelig veninde-julefrokost!

Af Stine Bødker Nielsen 11. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Saml veninderne til en tophyggelig og sjov julefrokost – vi viser dig, hvordan du gør.

Alle fortjener en megasjov julefrokost! Så invitér dine veninder over til julehygge og sjov med masser af god mad, musik og pakker. Vi guider dig, så I får den hyggeligste veninde-julefrokost ever!

Det perfekte julefrokost-outfit

Inden gæsterne kommer, gælder det selvfølgelig om at finde det perfekte outfit, som passer til julehygge og fest med veninderne. Tjek vores galleri med røde julekjoler for inspiration!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pynt!

Ingen julefrokost uden masser af fin julepynt! Prøv at pynte bordet med grankogler og stearinlys. Eller vælg et farvetema i for eksempel hvid, sølv, guld eller rød og sørg for at al pynten matcher. Det bliver SÅ fint! Tjek, hvordan du selv kan lave din egen unikke julepynt her!

Julemusik

Uanset om du er mest til Søren Banjomus, Mariah Carey eller Justin Biebers "Under the Mistletoe", så er julemusik et totalt must! Lav en hyggelig playliste, så I rigtig kan komme i julestemning.

Juledrikke

Er du ikke så meget til gløgg? Heldigvis findes der masser af andre lækre juledrikke, som du kan servere for veninderne. Prøv for eksempel at brygge en kande jule-te, varm kakao eller krydret chai-latte. Få opskriften på en nem og hurtig varm kakao her eller se, hvordan du laver din egen lækre chai-latte her. Jule-te kan købes i de fleste supermarkeder eller i te-forretninger.

Julemad

Ja, ja, måske skal du ikke kaste dig ud i en kæmpe flæskesteg og and, men det behøver faktisk ikke at være vildt svært at lave julemad. Prøv for eksempel med en stor gryde risengrød og æbleskiver til dessert. Se, hvordan du laver æbleskiver her.

Julebag

Der skal selvfølgelig også være rigeligt med jule-snacks! Hvis du ikke orker at bage, inden gæsterne kommer, kan I også sagtens bage eller lave konfekt sammen, som I kan spise bagefter. Mums! Her er et par opskrifter, som I kan bruge:

Frk. Lunds vaniljekranse

Julekonfekt på den nemme måde

De lækreste pebernødder

Pakkeleg

Pakkelegen er næsten det allersjoveste! Og hvis du finder nogle grineren ting, du kan pakke ind, bliver det kun sjovere. Alle tager en eller to pakker med hver og så rafler I om dem.

Julefilm

Til sidst kan I slutte aftenen af med jeres yndlings-julefilm. Måske en romantisk en af slagsen? Vi har lavet en liste over de mest romantiske julefilm, som I måske kan blive inspirerede af. Tjek den ud her.

MestLæste