I marts var Dylan O’Brien involveret i en virkelig forfærdelig ulykke under optagelserne til ”The Maze Runner: The Death Cure”, hvilket betød, at man måtte udskyde premieren på filmen på grund af hans alvorlige kvæstelser. Samtidig blev mange ”Teen Wolf”-fans nervøse for, om Dylan ville vende tilbage i rollen som Stiles i sæson seks …

Læs også: Sådan kom Dylan fra "Teen Wolf" i virkeligheden til skade

Men nu kan vi heldigvis ånde lettede op! Det er nemlig bekræftet, at Dylan er med i den nye sæson, der skulle komme til efteråret! Nogle af afsnittene blev allerede optaget før ulykken, og når de indspiller noget af det sidste til sæsonen i august, burde Dylan være helt rask.

- Stiles fylder meget i sæsonen, for der kommer til at være en masse mystik omkring ham. Vi kommer til at se, hvad Stiles’ venskab betyder for Scott, Lydia og Malia. Vi vil finde ud af, hvorfor han er Scotts bedste ven, hvad det betyder, at han er Malias menneskelige anker, og hvad hans skal-de-eller-skal-de-ikke-forhold er med Lydia, forklarer skaberen af ”Teen Wolf”, Jeff Davis, til Entertainment Weekly.

Læs også: Det vidste du ikke om Dylan O'Brien

Det lyder jo helt fantastisk! Dejligt, at det ser optimistisk ud for Dylan. 

Herunder kan du læse ti ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"!

10 ting du ikke vidste om ”Teen Wolf”