Alle var chokerede over nyheden om, at Dylan O’Brien var kommet slemt til skade under optagelserne til filmen ”The Maze Runner: The Death Cure”, og vi følte virkelig med ham, da det kom frem, at han var blevet kørt over af en bil.

Men nu viser det sig, at det faktisk ikke var det, der skete. Der er nemlig kommet en rapport frem om ulykken, hvor der blandt andet står:

- Man var i gang med at filme en action-scene. Den unge skuespiller var hægtet fast på et køretøj med seler og et stort stativ, fordi han skulle kravle videre over på et andet køretøj. Køretøjerne sænkede begge farten, men det køretøj, han var spændt fast til, sænkede farten hurtigere, end det var meningen.

Læs også: Det værste ved at date Dylan, er ...

Derfor blev Dylan holdt tilbage på grund af selerne, og han blev kastet til jorden og slæbt efter bilen, hvilket resulterede i hjernerystelse, brud i ansigtet og sår over hele kroppen. Det lyder SÅ uhyggeligt! Heldigvis har Dylan det allerede meget bedre, og han er blevet udskrevet fra hospitalet for at komme sig helt derhjemme, før optagelserne begynder igen.

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om Dylan!

Det vidste du ikke om Dylan O’Brien