OPDATERING: En talsperson for MTV har nu været ude at sige, at det er falske citater, og at Jeff Davis aldrig har sagt de ting. Virkelig nederen, at folk udgiver sig for at være nogen, de slet ikke er! Øv :(

Harry Styles har allerede godt gang i sin karriere som skuespiller, for han er netop nu i gang med optagelserne til filmen ”Dunkirk”, der handler om 2. verdenskrig. Og det gør det ikke mindre sejt, at han måske også skal være med i yndlingsserien ”Teen Wolf”! Ja, du læste rigtigt!

Tag testen: Hvem er din "Teen Wolf"-date?

Skaberen af ”Teen Wolf”, Jeff Davis, har nemlig afsløret, at han arbejder rigtig hårdt på at få Harry med i serien, og det ville jo være det bedste nogensinde – vi forestiller os allerede Harry som megalækker varulv.

Læs også: "Teen Wolf"-skuespiller springer ud som homoseksuel

- De er ikke 100 procent falske. Vi vil meget gerne have Harry Styles med i serien. Som en ny britisk fyr. Vi snakker i øjeblikket med instruktører, agenter og mange andre, så vi kan ikke bekræfte noget endnu, sagde Jeff Davis, da han blev spurgt om, hvorvidt rygterne om Harry og ”Teen Wolf” passede.

OMG! Vi håber for alt i verden, at det kommer til at ske!

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"!

10 ting du ikke vidste om ”Teen Wolf”