Det er fire måneder siden, at en fan af Colton Haynes skrev på Tumblr, at hun var blevet meget overrasket, da hun fandt ud af, at Colton havde en homoseksuel fortid, og dengang svarede Colton, at det da ikke var nogen hemmelighed. Men det er er først nu, at han føler, at han er klar til at tage det sidste skridt og lægge alle kort på bordet.

- Man skal stå frem, når man er klar, og jeg var ikke klar endnu. Men jeg følte, at jeg skuffede folk ved ikke med det samme at sige alt, siger Colton i et interview med Entertainment Weekly, hvor han også fortæller, at han er homoseksuel.

Læs også: Hvordan ved jeg, om jeg er lesbisk?

Hans familie, venner og kolleger har vidst det længe, men han har ikke været åben omkring det i offentligheden før nu. Efter Tumblr-situationen i januar blev Colton indlagt på grund af angst, og det kunne tyde på, at det er behandlingen for det, der måske også har hjulpet ham til at springe ud i medierne.

- Når jeg kom hjem efter arbejde, spillede jeg stadig skuespil. Folk, som dømmer homoseksuelle eller andre, der er anderledes, forstår ikke, at det er det mest udmattende i verden at spille skuespil 24 timer i døgnet, siger Colton, som heldigvis har det meget bedre i dag.

Læs også: YouTuber springer ud i musikvideo

- Jeg er gladere og sundere, end jeg nogensinde har været før, og det er det, jeg vil fokusere på.

Vi er så glade på Coltons vegne over, at han endelig følte sig klar til at fortælle offentligheden om sin seksualitet <3

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"

10 ting du ikke vidste om ”Teen Wolf”