Kendte

Outlandish er tilbage

Af Sisse Tvegaard Andersen 30. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også savnet Outlandish? Nu er drengene tilbage med et nyt album, og vi har snakket med dem.

I en måneds tid har du kunne synge med på "Warrior/Worrier", der er første single fra Outlandish' femte album, der udkom mandag. Og selv om nummeret er et af de mere stille på albummet, er det egentlig ret sigende for stemningen på hele pladen, fortæller Outlandish, da Vi Unge møder dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Mere end "Ham fra Outlandish".

-Det er en plade om følelser. Vi har været meget inspireret af det der med, at du bliver formet af dit miljø og de mennesker, du omgiver dig med, forklarer Isam, mens Lenny kalder pladen for "reflekterende" og "observerende":

Læs også: 10 facts om Burhan G.

-Vi kan jo se det, når vi kigger ud i verden. Det kan godt være, vi er forskellige, når det handler om politik eller religion, men de basale menneskelige følelser har vi alle sammen til fælles, siger han.

Læs også: Rasmus Thude - Jeg er til true love.

Det er tre år siden, Outlandish smed den forrige plade, "Sound of a Rebel", på gaden, men det er ikke noget, drengene tænker særlig meget over.

Læs også: Kom helt tæt på Thomas Ernst.

-Det er faktisk altid sådan, at der går en tre-fire år mellem vores plader, men indimellem er vi jo hele tiden i gang. Vi giver koncerter, får nye ideer. Når vi føler, at vi har lyst til at gå gang med noget nyt, går vi i studiet. Og så kommer det lige så langsomt af sig selv, at vi finder lyden af den nye plade, forklarer Lenny.

Læs også: Sonny Fredie-Pedersen om sit album International.

Inspirationen har de blandt andet fået fra deres mange fans i udlandet, som de har kontakt med på facebook og twitter. Og faktisk er de sociale medier blevet ret vigtige for bandet.

Læs også: Kato: Jeg er mere end en DJ.

-Vi har altid vidst, at vi havde fans i udlandet, men det er blevet meget mere synligt for os med de sociale medier. Det er en fed måde at holde kontakten med fans, siger Waqas.

Du kan følge drengene på www.facebook.com/outlandsofficial

Se videoen til "Warrior/Worrier" her:

MestLæste