Kendte

Rasmus Thude – Jeg er til true love

Af Louise Madsen 11. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rasmus Thude er både blevet kysset og har fået vist bryster af en fan, men i virkeligheden kunne han ikke finde på at date en fan. Rasmus Thude går nemlig efter True Love!

Rasmus Thude blev for alvor kendt for et år siden, og siden der har tusindevis af fans skrålet med på "Til Månen og Tilbage". Vi har snakket med topsøde Rasmus Thude, og du kan blive klogere på den søde sanger lige her!

Læs også: Rasmus Thude om musik, piger og pinlig forelskelse.

Hvad inspirerer dig til at skrive en sang?
- Det kan være rigtig, rigtig mange ting. Det kan være glæde, det kan være sorg. Det kan være, jeg bare får lyst til at lave et nummer, man kan danse til, eller et nummer, man kan hoppe til. Alt kan inspirer mig til at skrive en sang.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kunne du finde på at date en fan?
- Det ville jeg have det svært med, fordi man ikke rigtig kender grunden til, hvorfor fanen er interesseret i én, og det er jeg ikke så vild med. Som udgangspunkt ville jeg ikke kunne finde på at date en fan - der er jeg mere til true love. Ellers skulle man virkelig kunne mærke, at det altså ikke var, fordi jeg lige havde været oppe og synge for vedkommende.

Hvad er det sjoveste eller største, en fan har gjort for dig?
- Der er rigtig mange sjove ting! Jeg har fået et par strikkede sokker med posten, og der er nogen, der har vist bryster til mig. Jeg går ret tæt på pigerne, når jeg synger, og det kan jeg godt lide - det synes jeg, er sjovt. Der har også været en, der kyssede mig tilbage, og den var jeg ikke lige klar på. Det skete lige for en halv time siden!

Læs også: Rasmus Thude, Justin og Justin.

Hvilke fans er de sejeste - dem fra Jylland eller dem fra Sjælland?
- Det er for tidligt at sige endnu. Jeg har kun haft fans et lille års tid. Jeg sætter bare pris på hver enkelt derude. I er fantastiske, at I gider lytte til min musik. Der kommer meget, meget mere.

Hvad hører du selv af musik for tiden?
- Jeg hører rigtig meget Trey Songz lige nu - I skal tjekke Ready-pladen ud. Jeg hører også "Turn off the music" med Chris brown, den er fed.

Læs også: Danske Bieber-fans bliver kendte.

MestLæste