Kendte

Rasmus Thude, Justin og Justin

Af Line Sølvhøj Jensen 30. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rasmus Thude er blevet sammenlignet med Justin Timberlake og drager snart til USA for at skrive sange til Justin Bieber. Vi mødte Rasmus Thude i går til en snak om Justin og Justin.

Rasmus Thude var med i "X Factor" sidste år, men røg ud lige inden, det for alvor gik i gang. Men det har ikke skræmt den 21-årige sanger. Han har nemlig skabt sin egen karriere og er blevet sammenlignet med Justin Timberlake. Og nå ja, så er han på vej til USA for at skrive sange til Justin Bieber!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For nylig ringede Justin Biebers manager nemlig til Rasmus Thudes manager for at høre, om han vil deltage i en konkurrence om at skrive sange til Justin Biebers kommende album. Og det kunne Rasmus Thude selvfølgelig ikke sige nej til.

- Det bliver helt vildt. Jeg aner ikke, hvor mange der deltager i konkurrencen, men det kommer en masse sangskrivere, som de tror på, og vi skal så alle sammen skrive sange, som Justin Bieber skal vælge imellem. Jeg skal helt sikkert bare bruge tiden derovre på at skrive musik og kommer ikke til at sove ret meget, fortæller Rasmus.

Hvad vil du spørge Justin Bieber om, hvis du får lov at stille ham ét spørgsmål?
- Jeg vil ikke stille ham et personligt spørgsmål, men jeg vil gå ham lidt på klingen. Jeg vil spørge ham om noget, som mange Beliebers gerne vil have svar på - nemlig, hvorfor han ikke twittede om sin koncert i Danmark efterfølgende - om det var fordi, han var skuffet over Danmark. Jeg ville nok også lige snige spørgsmålet ind, om han kommer til Danmark igen. Det er der sikkert mange, der gerne vil vide.

Rasmus Thude lægger ikke skjul på, at han er imponeret over Justin Bieber. Han beskriver ham som en cool gut, som har opnået rigtig meget på kort tid, og han kan helt sikkert lære noget af ham.

Læs også: Ny Justin Bieber-klon!

Men der er også en anden Justin i Rasmus Thudes liv. For et halvt år siden kom Rasmus Thude nemlig frem med en sang, og hans stemme blev forvekslet med Justin Timberlakes.

- Folk troede, at det var Justin Timberlake, der sang, og det endte også med, at Justin Timberlake selv twittede om sangen og skrev, at det altså ikke var ham, der sang, fortæller Rasmus.

Rasmus Thude har altid været en stor fan af Justin Timberlake, men det var ikke bevidst, at sangen kom til at lyde som Justin Timberlake.

- Mit idol er Justin Timberlake, og det er et stort kompliment at blive sammenlignet med ham. Men jeg vil ikke stå i skyggen af Justin Timberlake, og mine andre sange minder heller ikke om hans.

Mens mange piger drømmer om at møde Justin Bieber, så drømmer Rasmus Thude selv om at møde Justin Timberlake og Usher, som er hans store idoler.

- På Facebook er jeg fan af Burhan G, Medina, Beyoncé og så selvfølgelig Justin Timberlake og Usher, som jeg gerne vil møde i virkeligheden. Og jeg skal da også indrømme, at jeg er fan af mig selv, griner Rasmus Thude.

Du kan også blive fan af Rasmus Thude på Facebook, og er du nysgerrig efter at lære Rasmus Thude endnu bedre at kende, så glæd dig til næste uge, hvor du kan læse interviewet med Rasmus Thude om musik, kærlighed og en pinlig oplevelse om forelskelse!

MestLæste