Kendte

Kom helt tæt på Thomas Ernst

Af Sarah-Sofie Boussnina 30. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tema om drømme: Vi har snakket med søde Thomas Ernst om, hvordan man når sin drøm om at blive skuespiller. Læs interviewet og se videoen med Thomas Ernst her!

Thomas Ernst har, siden han var barn, drømt om en professionel skuespillerkarriere, og på trods af sin unge alder har han allerede nået sit mål. Vi har snakket med Thomas Ernst om, hvordan man når sin drøm om at blive skuespiller.

Læs også: Thomas Ernst om kærlighed og julegaver.

Hvor gammel var du, da du vidste du ville være skuespiller?
- Helt tilbage fra, hvad jeg kan huske, har jeg villet være skuespiller. Jeg kan huske, at alle de andre fra skolen gik til fodbold og håndbold - de ville være fodboldspillere eller tømrer, men jeg ville bare være skuespiller. Jeg var med i min første forestilling som 6-årig, og det var der, at det rigtig gik op for mig, at det var det, jeg ville. Jeg har altid godt kunne lide at fortælle historier, klæde mig ud og lege, men det startede jo selvfølgelig hjemme i stuen, hvor jeg optrådte foran mine forældre.

Hvornår gik det op for dig, at drømmen kunne blive en realitet og din levevej?
- Det gik op for mig efter 10 år, hvor jeg havde spillet en masse børne - og ungdomsteater. Så kom jeg ind på en skole ved navn Legoland Show Academy, som på det tidspunkt svarede til Disneys Micky Mouse-Club, hvor blandt andet Britney Spears og Justin Timberlake har gået. På skolen fik vi professionel undervisning, og her gik det op for mig, at hvis jeg arbejdede hårdt nok, så skulle det nok lykkedes for mig. I 2003 og 2004 deltog jeg i børne-MGP. Selv om var film jeg brændte for at komme til at lave, gav MGP-oplevelsen mig kameraerfaring og TV-erfaring.

Læs, hvad Thomas Ernst hører af musik her!

Hvad gør du for at blive bedre og udvikle dig?
- Jeg sætter mål og prøver at nå dem. Erfaringen fra de mål, jeg har opnået, og drømmen om de nye, gør mig bedre. Mit største mål er at vinde en Oscar en dag. Jeg ved da godt, at det er et stort projekt, men hvorfor ikke gå efter det? Hvis man virkelig vil, så skal det nok ske en dag.

Er det som du forventede at være at være skuespiller?
- Både ja og nej. Ude fra virker skuespillerfaget vildt fedt med rød løber og fint tøj, men at arbejde i faget er lidt anderledes. Hver dag er fyldt med nye kampe. Jeg arbejder med dette fag, fordi jeg ikke kan lade være - det er stadig en leg for mig, men det er også hårdt.

Læs også: Andreas Jessen om piger og romantik.

Hvis du ikke var blevet skuespiller, hvad ville du så lave i dag?
- Hvis jeg ikke var blevet skuespiller, så var jeg nok blevet fotograf. Jeg er faktisk uddannet tømrer, men dengang gjorde jeg det kun for at få en uddannelse - det har aldrig været det, jeg ville. Jeg elsker at lave film, så hvis jeg ikke var skuespiller, så var jeg nok blevet fotograf.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste