Kendte

Thomas Ernst om kærlighed og julegaver

Af Line Sølvhøj Jensen 13. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med søde Thomas Ernst, som spiller Thomas i ”Ludvig og julemanden”.

Hvad er den perfekte julegave til en pige og en fyr?
- Den perfekte julegave til en pige må være en god gang forkælelse og pleje. De piger, jeg kender, snakker altid om, hvor meget de elsker at få ordnet negle, hud osv. Et wellness-ophold er heller ikke en dum idé??

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Den perfekte gave til en fyr? Den er svær.. Det er altid det sværeste at give gaver til fyre efter min mening. Hvis jeg skal tale for mig selv, så elsker jeg at få tøj. Nok fordi jeg selv er SÅ dårlig til at få det købt.

Hvad er det mest romantiske, en pige har gjort for dig?
- Det mest romantiske en pige har gjort for mig, må være dengang en pige kørte tre timer i bil hele vejen hjem til mig for at fejre min fødselsdag. Jeg havde ingen anelse om, at hun var kørt så langt for at overraske mig. Det var vildt romantisk, og jeg blev så glad og overrasket.

Hvad falder du for ved en pige?
- Jeg er en fyr, der kan forelske mig helt vildt i et par flotte øjne. Derefter kommer charmen. En pige kan slå benene helt væk under mig, hvis hun både har smukke øjne, charme og en fed personlighed. Tro det eller ej, men jeg kan nemt blive helt vildt genert, når jeg er sammen med en pige, så det er vigtigt
for mig, at hun har personlighed og humor - da jeg ikke selv altid er så god til at holde en samtale kørende.

Læs også: Vi har mødt Boo Boo fra Twilight!

MestLæste