Har du problemer med irriterende mascara-klumper i vipperne, eller bliver din mascara lynhurtigt tør? Tjek vores råd til de allerfineste vipper herunder:

1. Før du tager mascara på, er det en god idé at tørre børsten lidt af på noget papir. Så undgår du nemlig klumper af mascara i dine vipper.

Læs også: 4 mascara-fails du skal kende

2. Pas på med at køre mascarabørsten hurtigt op og ned i flasken. Det gør nemlig, at din mascara udtørrer hurtigere. Drej i stedet børsten langsomt op og ned i flasken.

3. Læg mascara både på undersiden og oversiden af vipperne, for det resulterer i meget fyldigere vipper.

4. Selv om du har været forsigtig med mascaraen, kan der stadig sidde nogle klumper i dine vipper. Red dem med en ren tandbørste – den er supersmart til at fjerne klumper med.

Læs også: Sådan får du fin efterårshud

5. Det er tit lidt besværligt at lægge mascara på vipperne under øjet, men hvis du bruger en lille ske under øjet, som du holder med undersiden udad, når du lægger mascara, undgår du sorte streger på kinderne, og vipperne buer fint.

6. Hvis din mascara begynder at blive tør, kan du prøve at lægge den i et glas med varmt vand, så den løsner sig inde i flasken. Du skal dog huske, at du altid bør skifte din mascara efter tre-fire måneder.

Kilde: Angelica Martinsen, toppgirl.no

I galleriet kan du se, hvad du ALDRIG må gøre ved din hud!

Det må du ALDRIG gøre ved din hud