Hvis du skal konfirmeres i 2017, er du helt sikkert gået i gang med at kigge på konfirmationskjoler. Måske har du allerede en idé om, hvilken slags kjole du kunne tænke dig, eller måske jagter du stadig en masse inspiration. Det kan nemlig være svært at finde en kjole, der passer perfekt til ens egen stil og personlighed.

Test dig selv: Hvilke konfirmationskjoler passer til dig?

Når du skal finde den helt perfekte konfirmationskjole, er det en god idé at tænke over, hvilken stil du er til. Hvis du er vild med kjole og pynt, er det jo oplagt at prøve den helt vilde tyl-drøm, men hvis du nu aldrig har kjole på, kan du jo sagtens overveje, om en buksedragt ville fungere bedre for dig.

Læs også: 5 ting, du skal huske, når du køber konfirmationskjole

En konfirmationskjole er dyr, så det ville jo være ekstra godt, hvis du forelskede dig i en kjole, som du rent faktisk kunne bruge efter konfirmationen. Heldigvis er konfirmationsmoden i år meget brugbar efter konfirmationsdagen. Der er nemlig mange blondekjoler og kjoler med bare skuldre. Den slags kjole ville jo også fungere perfekt på en varm sommerdag med en par sandaler og løst hår.

Uanset hvilken stil du går efter, er det vigtigste, at du føler dig smuk og godt tilpas i din konfirmationskjole. Husk, at det er DIN dag, hvor du skal stråle fra morgen til aften.

Psst.. Galleriet indeholder affiliate-links - dem kan du læse mere om her!

Her er 15 smukke konfirmationskjoler:

15 smukke konfirmationskjoler