mode

Affili… hva’ for noget?

Af redaktionen 10. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ved du ikke, hvad affiliate-links betyder? Find ud af det her!

Du er måske stødt på ordet før, for det er efterhånden ret udbredt i onlineverdenen, hvad enten vi snakker om websites eller på blogs. Og affiliate-links handler praktisk talt om, at Vi Unge (i vores tilfælde) har lavet et samarbejde og en aftale med en række virksomheder. Partneraftalerne går ud på, at vi får en lille kommission, altså en lille procentdel, når du som læser trykker på vores affiliate-link og køber varen. Det er kun, hvis du ender med at købe varen, at vi får en lille gevinst ud af det, og det er virksomheden, der betaler os – ikke dig.

Det vigtige for os, det er ikke, om du køber varen eller ej. Det er, at du ved, hvad et affiliate-link betyder, og at du synes, vores gallerier og de produkter og styles, vi viser, er spot on.

Fordi rigtig mange af Vi Unges læsere er under 18 år, gør vi ekstra meget ud af det, hver gang vi bruger affiliate-links i vores gallerier eller guides. Derfor vil du altid finde et link til den her forklaring, når vi bruger affiliate-links – og det vil vi gøre, når de produkter, vi viser, er fra en af de affiliate-netværk, som vi har aftaler med.

Læs mere om

MegetMere