find konfirmationskjole
Konfirmation

5 ting, du skal huske, når du køber konfirmationskjole

Af Stine Kærsgaard 23. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, den store dag kommer nærmere og nærmere. Se her, hvad du skal huske i jagten på den perfekte konfirmationskjole.

Hvis du snart skal konfirmeres, tænker du helt sikkert meget over, hvordan din konfimationskjole skal være, så her giver vi dig fem gode tips i jagten på din drømme-konfirmationskjole.

1. Du skal føle dig godt tilpas i din konfirmationskjole

Det er supervigtigt, at du føler dig godt tilpas i den kjole eller det outfit, du skal have på til festen. Selv om du gerne vil ligne den hvideste drøm, skal du stadig kunne bevæge dig og ikke føle, at du skal gå og rette på tøjet hele tiden. Så husk at bevæge dig, danse og hoppe lidt rundt, når du prøver kjolen i butikken!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvilken konfirmationskjole passer til dig?

2. Husk detaljerne

Måske tænker du ikke så meget over undertøj og sko – men det har faktisk ret stor betydning for det samlede indtryk af kjolen. Køb hudfarvet undertøj, som du kan have på under kjolen – det hvide vil nemlig kunne ses igennem. Prøv også skoene sammen med kjolen, før du endeligt beslutter dig for, om det skal være ballerinaer, sneaks eller noget helt tredje.

3. Lav research

Før du shopper kjolen, så lav lidt research på nettet, i blade eller på Instagram. Det kan nemlig være meget rart for dig at vide, hvad du går efter, og hvor du skal lede for at finde en kjole, du kan lide. Men husk også, at det bliver svært at finde præcis den kjole, som du forestiller dig oppe i hovedet, og derfor kommer du sikkert til at gå på kompromis med nogle ting. Gå eventuelt ind på Konfirmation.dk og find inspiration til din konfirmationskjole.

Læs også: Test: Hvad er din stil?

4. Vær tro mod din egen stil

Hvert år kommer der supermange nye og nice tendenser. Selv om du har lyst til at hoppe med på dem alle sammen eller prøve noget helt nyt, så tænk over at have din egen stil med i overvejelserne, når du køber kjolen. Er du tro mod din egen stil, og det, der klæder dig og din krop, bliver du gladest for looket.

5. Køb din kjole i god tid

Sidst, men ikke mindst, skal du huske at købe din konfirmationskjole i god tid. Det skal nemlig være en hyggelig oplevelse at finde den og ikke noget, som du skal stresse over.

Her er 10 geniale måder at bruge hårnåle på! Måske skal du prøve en af måderne til din konfi?

10genialemåderatbrugehårnåle

Hvordan vender du dine hårnåle? Hvis du vender dem med den rillede del opad, så har du vendt dem forkert hele dit liv! Den rillede del skal nemlig vende ned, for at den kan sidde så godt fast i håret som muligt.
Lav den flotteste halve opsætning ved at tviste hårnålen, før du fæstner den.
Skjul elastikken i din hestehale ved at sno en tot hår om den og fæstne med en hårnål.
Skal du have falske øjenvipper på, kan du fordele limen med spidsen af en hårnål.
Lav smuk polkaprikket nailart med en hårnål dyppet i neglelak.
Når du spiser kirsebær om sommeren, kan du bruge en (ren) hårnål til at fjerne stenene! Stik den u-formede del ned i toppen af kirsebærret, få fat om stenen, og vrik den ud. Nemt!
Er din lynlås knækket? Brug en hårnål til at trække den på plads.
Mangler du en clips til din bunke af noter? Brug en hårnål!
Skjul hårnåle ved at sno håret og fæstne hårnålen under snoningen.
Mister du også altid dine hårnåle? Put dem i en tom TicTac-æske, så ved du altid, hvor du har dem.