Det sker

Vi Unge-læsernes tips til efterårsferien

Af Bené Beier 17. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med 10 søde Vi Unge-læsere om, hvad de skal lave i efterårsferien. Læs deres svar her og få inspiration til, hvad du kan få ferien til at gå med.

Jubiii! Det er efterårsferie, og der er dømt masser af hygge og afslapning. Hvis du ikke helt ved, hvad du skal lave, kan du få inspiration til din ferie fra 10 Vi Unge-læsere lige her!

Læs også: 10 ting du kan lave i efterårsferien

Nadia,16 år
- I efterårsferien kunne det være rigtig hyggeligt at tage en tur til København med veninderne eller kæresten. Jeg overvejer at tage derover et par dage med min kæreste. Så kan vi tage på strøget, shoppe, hygge og måske tage ud at spise. Jeg ville helt klart også anbefale en tur i Tivoli en aften, det er så hyggeligt. Hvis du har en kæreste, kan I tage en tur op i himmelskibet og se udover hele København. Det er så smukt.Pernille, 16 år
- Jeg synes, at der er så mange ting, man kan lave i sin ferie, men jeg har i hvert fald planer om at holde en masse pigeaftener og se massevis af film. Herudover skal jeg shoppe en del og selvfølgelig sladre en masse om drenge med pigerne!


Fie, 13 år
- I efterårsferien kan man tage på familietur og hygge med sine veninder. Med veninderne kan man lægge en masse makeup, ansigtsmasker og ordne negle. Man kan rykke rundt på sit værelse, gøre rent i hele huset for at glæde sine forældre, og man kan tage i biografen eller i svømmehallen. Man kan også tage i sommerhus med familien. Og så lige et godt tip: Start med at lave alle dine lektier i starten af ferien, så du ikke skal lave dem i sidste øjeblik.


Læs også: Ideer til din stil
Simone, 16 år
- Man kan tage i wellness, i biografen, holde hyggeaftener med veninderne, shoppe, hygge med familien og tage på familietur til for eksempel Lalandia. Man kan også hygge med kæresten eller renovere sit værelse.


Sofie, 16 år
- Min efterårsferie skal bruges på afleveringer og lektier, men selvfølgelig bliver der også plads til en masse sjove ting! Det mest oplagte er selvfølgelig at slappe af med venner og familie, og bare nyde at man har ferie. Man må gerne gøre noget ekstra ud af det, som for eksempel at bage en kage til veninden kommer på besøg, holde filmmaraton eller tage i biografen. Man kunne også tage ud at shoppe, men hvis man også vil gøre noget ekstra ud af det, kan man tage til en anden by, hvor man shopper og spiser frokost på en café. Det er superhyggeligt, men det er til gengæld også lidt dyrere, end hvis man tog en hurtig power-shopping i sin egen by. Derudover skal der også være plads til at feste og have det sjovt.

Læs også: Den perfekte tøseaften


Amanda, 16 år
- I efterårsferien skal jeg være hjemme. Jeg vil bruge en masse af min tid sammen med mine venner. Shoppingture med tøserne, filmaftener og en masse tøseaftener! Jeg er også sikker på, at der skal festes en del med min dejlige klasse. Selvfølgelig skal jeg også hygge derhjemme med familien og med biografture, og hvad man nu ellers kan finde på af sjove ting!Marie Louise, 13 år
- I efterårsferien er der mange forskellige ting, man kan lave. Man kan bage, holde sleepovers, tage i biffen og svømmehallen med veninderne. Man kan se en masse film, lave om på sit værelse og man kan komme foran og begynde at lave julekort og måske endda skrive sin ønskeseddel til juleaften. Man kan læse en masse gode bøger, male malerier, tage i Tivoli, lave surprise-middage til familien, shoppe med veninderne og rydde op i sit tøj. Det ville også være et godt tidspunkt at begynde at meditere eller dyrke yoga. Man kan også hygge sig med spil, tage på picnic og lave flotte smykker.Læs også: Derfor skal du dyrke yoga


Line, 15 år
- Hvis vejret er nogenlunde, synes jeg, det er dejligt at gå nogle ture med familien eller veninderne. Ellers kan man jo lave hyggelige ting med sine venner og veninder, som at tage ud og shoppe, gå på café eller pizzeria, bage boller og lave varm kakao, se film og så videre. Ellers er det også rart bare at koble helt af og nyde ferien, så man er klar til skolestart igen.
Emma, 16 år
- I min efterårsferie skal jeg være sammen med mine venner og veninder. Da jeg er begyndt på efterskole i år, skal der jo både være tid til dem hjemmefra og de nye fra skolen, så det er sådan en ferie jo helt perfekt til. Jeg skal i byen med nogen af de nye veninder, tøsehygge med pigerne hjemmefra og muligvis også i sommerhus med nogle af vennerne fra efterskolen. Så det skal nok blive en god ferie.Ditte, 15 år
- Jeg håber på at få nået noget af alt det, som jeg ikke når i hverdagen, hvor skole og lektier tager en masse tid. Det bliver noget med at få brugt en masse tid med veninderne og kæresten, som jeg ikke ser så tit. Jeg tror, vi skal efterårshygge ved at tage ud og spise god mad, tage i biografen eller i svømmehallen, og så skal jeg også bruge nogle dage på et wellness-ophold med min familie.


Læs også: Hold veninde-spadag

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste