Vi Unge

10 ting du kan lave i efterårsferien

Af Sara Wilkins 22. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det snart efterårsferie, men hvad skal du dog bruge al den fritid til? Hvis ikke du skal ud at rejse, kan ferien hurtig blive kedelig – læs med her og få gode råd til, hvad du kan lave i årets hyggeligste ferie!

1. Hygge i køkkenet: Efterårsferien er den ultimative bageferie! Det er altid både hyggeligt og sjovt at bruge tid i køkkenet. Hiv din bedste veninde med hjem og find mormors fantastiske opskrifter frem - skal det være lækre kanelsnegle, chokoladekage eller friske boller?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Cupcakes med nødder og æbler

2. Ud i naturen: Naturen er noget af det smukkeste i efteråret, og du må ikke gå glip af alle de flotte røde og gule efterårsfarver! Gå en lang tur med din veninde i parken eller skoven og få en god snak om alt mellem himmel og jord. Hvorfor ikke finde en masse kastanjer og lave tændstiksdyr af dem, som man gjorde, dengang man var lille? Eller hvad med at hive din gamle drage frem, hvis det blæser helt vildt udenfor?

3. Gå til koncert: Der er altid masser af hyggelige og sjove arrangementer i efterårsferien, og de behøver slet ikke koste en formue - der er nemlig ofte rabat for børn og unge. Søg på nettet efter de fedeste arrangementer og hiv din veninde med ind til en cool koncert eller en spændende teaterforestilling!

4. Velgørenhed: Hvorfor ikke bruge noget af din fritid på en god gerning? Hvis det lyder for kedeligt at pudse vinduerne for mor eller vaske fars bil, så meld dig til indsamlingen for Røde Kors med en god veninde og skrab nogle penge sammen til velgørenhed - I kommer helt sikkert til at have det rigtig godt med jer selv bagefter!

Læs også: Gør en god tjeneste

5. Shop amok: Er der noget bedre at bruge sin tid på end shopping? Hiv et par veninder med ind i det nærmeste storcenter og tjek alle butikkernes nye efterårstendenser ud - køb for eksempel et par søde vanter, en varm hue eller et par cool støvler og gør dig klar til vinterens kulde!

6. Sex and the City-maraton: Efterårsferien er kendt for blæst og regn, og så har man ikke altid lyst til at være udenfor! Lav en stor kande med te eller varm kakao, hop ned under dynen og nyd Carrie og co. med din søster eller bedste veninde!

Læs også: 50 tv-serier du skal kende

7. Bliv skøn og lækker: Efteråret er blæstens tid - og det er din hud altså ikke særlig glad for! Brug derfor en kedelig eftermiddag på at smøre dig ind i lækre cremer, tage en sund hårkur og farve dine negle med en fin og feminin neglelak!

8. Smut i biografen: En tur i biffen er altid superhyggelig - især i efterårsferien når det er koldt og gråt udenfor! Hvad med at hive din veninde med ind og se "Abduction" med søde Taylor Lautner. Køb en kæmpe bunke slik og popkorn og læn jer tilbage i biografens bløde, varme sæder.

9. Dans løs: Man kan let blive rastløs, når det er for koldt til at gå udenfor. Sæt derfor dit nyeste popalbum på anlægget og dans rundt i stuen! Dans er en fantastisk form for motion, fordi du rører alle musklerne i kroppen - og så er det jo rigtig sjovt!

10. Nyt værelse: Lav en plan over et superfedt nyt værelse og få din veninde til at hjælpe dig med et cool design. Efterårsferien er det perfekte tidspunkt at gøre det på, fordi du alligevel bruger så meget tid indendørs. Pak alt dit sommertøj væk, ryk rundt på dine møbler og hæng nogle fede Vi Unge-plakater op på væggen!

MestLæste