Mit liv

Ideer til din stil

Af Line Sølvhøj Jensen 31. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du skrive stil i skolen, og er du bare helt tom for ideer? Så læs med her, hvor vi giver dig nogle ideer til din stil.

Et minde
Skriv en stil om et minde - det kan være fra din barndom eller en særlig oplevelse, du har haft. Når du lægger følelser ind i det, du skriver, så er det altså noget, der virkelig gør din stil god.

At være fan af nogen
Hvordan kan man være fan, og har det at være fan af nogen udviklet sig gennem tiderne, for eksempel fra Beatles til "Twilight"?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kærlighed
Hvorfor har vi brug for kærlighed? Og hvordan kommer vi videre, når vi oplever ulykkelig kærlighed? Hvad er forskellen på kærlighed til en kæreste, familien, venner og et kæledyr?

Læs også: Sådan kommer du igang med din stil.

Familien
Hvordan har familielivet udviklet sig fra for eksempel 100 år siden til i dag? Kig din historiebog igennem og find ud af, hvordan familielivet var for mange år siden og tænk over, hvordan det så er i dag.

Skriv et eventyr
Tænk på alle de ting, I har snakket om i dansktimerne, som karakteriserer et eventyr, for eksempel "Der var engang", der er overnaturlige ting med, der er en opgave, som nogen skal løse, og tallene 3, 9 og 13 går igen (for eksempel tre prinser).

Læs også: 7 tips til gode karakterer.

Venskab
Skriv for eksempel om, hvad der gør et venskab stærkt, og om piger kan have drengevenner.

Analyser en bog
Er du i gang med en mega spændende bog, så lav en analyse af den i din næste stil. Husk at tænke på alle de ting, I har snakket om i dansktimerne som for eksempel symboler og genre.

Få vores bedste artikler på din mail hver uge. Det er helt gratis! Tilmeld dig her.

MestLæste