Så er det slut med at kede jer, for her får du og din veninde 10 ideer til, hvad I kan lave sammen:

1. Hold "High School Musical"-maraton, hvor I skråler med på "Breaking Free" og "Bop to the Top" og selvfølgelig drømmer om Zac Efron og Corbin Bleu.

2. Sluk lyset, så der bliver helt mørkt og fortæl så hinanden hemmeligheder, som I ved, kan forblive hemmelige imellem jer. I kan også læse nogle af Vi Unge læsernes hemmeligheder om veninder.

3. Find en masse blade frem og øv jer i at sætte hår ligesom stjernerne. Så kan I nemt sætte håret på en stjerne-flot måde, næste gang I skal til fest.

Læs også: Sådan laver du ansigtsmasker derhjemme.

4. Tag ud i naturen og tag billeder af hinanden. Det kan blive flotte billeder både i sne, sol, blæst og regnvejr (men husk lige paraplyen!) Så er der nye billeder til Facebook!

5. Begynd at lave en veninde-dagbog eller en veninde-blog, som I skiftes til at opdatere. Så har I et minde for altid om jeres venskab og alle de ting, I laver sammen.

6. Vær krea og gå i gang med at male et billede, der beskriver jeres venskab. I kan gøre det hver for sig eller sammen. Selv om det måske ikke bliver det smukkeste maleri, så er det helt unikt, fordi det symboliserer jer.

7. Find en musikvideo på Youtube, hvor der bliver danset godt igennem. Se videoen en masse gang og efterlign dansen. Motion, sjov og god musik på samme tid, ja tak!

Test dig selv: Udnytter din veninde dig?

8. Saml en masse af jeres gamle ting og hold et loppemarked, så kan I tjene nogle penge og måske bruge dem på nogle nye, fede sager.

9. Prøv de forskellige quizzer om stjernerne her på vores hjemmeside. I kan jo teste hinanden og se, hvem af jer, der er klogest på stjernerne.

10. Find ti ting på jeres værelse, som I ikke længere gider at have og byt dem med hinanden. Det kan for eksempel være lysestager, søde fotorammer, pudder eller måske accessories.