Krea

Seje projekter til vinterferien

Af Stine Bødker Nielsen 13. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her i vinterferien har du endelig tid til at få gang i de projekter, du har drømt om, men ikke haft tid til. Se her, hvad du kan kaste dig ud i.

Giv værelset en makeover

Trænger du til et helt nyt look på værelset? Det kan godt blive ret kedeligt at stirre på de samme ting hver dag, så udnyt ferien til at få lavet godt og grundigt om på indretningen. Se her, hvordan du får den perfekte værelses-makeover!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Start din egen blog

Drømmer du om at blive en sej blogger? Nu har du endelig tid til at finde på et godt koncept, et flot design og lave de første par blogindlæg. Læs mere om, hvordan du får gang i din blog her.

Ryd ud

Har du masser af gammelt ragelse liggende under sengen, i skabe og skuffer? Gå igennem alle dine ting og sortér dem - der er helt sikkert mange ting du kan undvære og smide ud. Måske er der endda noget af det, du kan sælge på nettet? Ellers kan du for eksempel donere det til en genbrugsbutik.

Lav et fotoalbum

Find de bedste billeder af dig og dine venner frem fra dit kamera eller fra facebook og print dem ud. Sæt dem ind i et album, hvor du skriver minder ned for hvert billede. Dekorér albummet og gør det ekstra personligt med små illustrationer, gamle billetter og andre små ting, som du har gemt. Du kan også sætte et par af billederne i søde rammer og hænge dem op.

Indret et træningshjørne

Det kan godt være svært at komme i gang med at træne derhjemme, men hvis du afsætter lidt plads til dine træningsting, kan det være, du får mere lyst til at give den gas oftere. Lav lidt hyldeplads til dine håndvægte, sjippetov, yogamåtte og resten af dit grej og stil det pænt op.

Læs også: Sådan kommer du i gang med at træne derhjemme

Lav en beauty-makeover

Grib chancen for at blive lækker fra top til tå. Afsæt en dag til hænderne, en dag til fødderne, en dag til håret og en dag til kroppen og giv dig selv den store makeover. Lav manicure, pedicure, giv håret hårkur eller få det klippet. Brug en god bodyscrub og smør dig ind i en fugtgivende bodybutter.

Læs også: Læg neglelak som en ekspert

Lav dit eget magasin

Find alle dine gamle Vi Unge-blade frem og klip de artikler ud, du bedst kan lide. Sæt dem sammen i din egen mappe, som du altid kan slå op i, når du mangler gode råd, sjove historier og total hygge.

Læs en bog

Har du en bog, du længe har villet læse? Så er vinterferien det perfekte tidspunkt at komme i gang på! Hvis du ikke har en bog selv, kan du tage en hyggelig tur på biblioteket sammen med din veninde og finde de sejeste teenbøger. Sæt dig for, at du skal læse én hel bog, inden ferien er slut.

Læs også: Sjove ting du kan lave i vinterferien

MestLæste