Skønhed

Læg neglelak som en ekspert

Af Stine Bødker Nielsen 8. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se, hvordan du lægger en perfekt neglelak, som ser totalt prof ud og holder længe.

Krakelerer din neglelak hurtigt? Ser det kikset ud, når du har lagt den på? Måske er det fordi, du ikke lægger neglelak helt rigtigt. Vi har fundet de bedste tips til, hvordan du lægger en flot neglelak, som holder længe.

Læs også: Læsernes fineste og festligste negle

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fjern rester af neglelak

Brug neglelakfjerner til at fjerne rester af gammel neglelak.

Læg hænderne i blød

Lav en lille skål med varmt vand og kom en lille smule sæbe i. Læg hænderne i blød i et par minutter og tør til sidst hænderne godt for at få en bedre neglelak.

Skub neglebånd tilbage

Brug en rosenpind og skub forsigtigt neglebåndene ned. Du kan også lige file neglene lidt til, hvis de trænger til det, inden du lægger din neglelak.

Læs også: Få fine regnbuenegle

Underlak

Hvis du gerne vil have din neglelak til at holde ekstra længe, er det en god idé at lægge en underlak først. Så krakelerer din neglelak ikke så let.

Gør din neglelak klar

Find den neglelak, som du gerne vil bruge og rul neglelaksflasken mellem hænderne. Lad være med at ryste den, da det kan lave bobler i lakken.

Læg lakken på

Dyp penslen og tør overskydende lak af på kanten af flasken. Når du lægger neglelak, er det bedst at starte fra bunden midt på neglen. Læg en tyk streg midt på neglen og læg derefter i siderne. Læg lakken på i tynde lag over tre-fire omgange og lad det tørre mellem hvert lag. Det kræver lidt tålmodighed, men det betaler sig!

Tørring

Hvis du gerne vil have dine negle til at tørre hurtigere, kan du bruge en hårtørrer på mild styrke til at blæse på neglene. Det kan også hjælpe at stikke fingrene ned i noget iskoldt vand.

Klar overlak

Afslut med en klar overlak, så lakken holder det pæne look i længere tid. Når neglene er tørre, kan du slutte af med en god håndcreme, så du har superlækre hænder.

Se også videoen: Guide til kaviar-negle

Se her, hvordan du får lækre kysselæber:

kysse-klarelæber

Det første, du skal finde, er olivenolie og sukker. Du skal helt præcist bruge en spiseskefuld af hver ting.
Bland de to ingredienser sammen, og massér dine læber med blandingen. Lad scrubben sidde et minuts tid, så de plejende ingredienser fra olien får lov til at trænge helt ind i dine tørre læber.
Når du har skyllet blandingen af, så smør dine læber ind i et tyndt lag læbepomade.
Når din læbepomade er trængt helt ind, kan du påføre din lipgloss eller læbestift. Få råd til, hvordan du påfører læbestift her.
Vupti, så har du smukke, bløde og kysseklare læber!

MestLæste