Vi <3 Twitter! Det er det bedste sociale medie, hvis du vil følge med i dit idols liv, eller hvis du vil fortælle om noget sjovt, der er sket for dig. Det er også et vildt fedt sted at skrive med andre, der har samme interesse som dig.

Læs også: Sådan får du dit idol til at følge dig på Twitter

Du kan for eksempel dele dine tanker om "X Factor", mens du ser det, og diskutere de sjove ting, der sker, med andre der også ser det.

Men hvordan kommer man i gang, og hvordan opfører man sig på Twitter?

Vi har samlet nogle do's og don'ts, der får dig godt i gang med at tweete!

Do: Vær tålmodig
Twitter er ikke helt så nemt at komme i gang med som Facebook og Instagram. Det siges for eksempel, at du skal være forberedt på at skrive 100 tweets, før der er andre end dine nærmeste venner, der lægger mærke til dig. Så vær tålmodig, og bliv ved. Det skal nok komme.

Don't: Retweet dine egne tweets
Det svarer til at like dit eget profilbillede på Facebook. Det er et no-go!

Læs også: Stjernernes vildeste Twitter-fights

Do: Brug et profilbillede af dig selv
De fleste, der ser en profil uden et billede, vil automatisk gå ud fra, at det er en fake profil. Så hvis du vil have followers og retweets, skal du have et profilbillede!

Don't: #Hashtag #Hvert #Eneste #Ord #Du #Tweeter
Det er vildt irriterende - please stop!

Do: Tal pænt
Der er vildt mange, der bruger Twitter til at svine andre til - både stjerner og folk de kender. Det er ikke cool, så tal pænt!

Læs også: Hop med på Twitter-bølgen

Don't: Subtweet
At subtweete betyder, at man skriver om andre uden at tagge dem med deres Twitter-navn. På den måde er der mindre sandsynlighed for, at de ser tweetet. Det er ret tarveligt, så lad være med det.

Do: Retweet din veninde
Du er forpligtet til at retweete din veninde. Det er en uskreven regel på linje med, at man altid skal like sin BFF's selfies på Facebook og Instagram.

Don't: Private samtaler
Lad være med at tweete privat med dine veninder. Det er det, DM (direct messages) er til for.

Psst… Husk at følge @viunge på Twitter!

Sådan får du dit idol til at følge dig på twitter