Tit drømmer man noget megamærkeligt, som slet ikke er til at forstå. Men måske er der alligevel en mening med de sære drømme? Bliv klogere på dine drømme lige her!

Flyve
Er du ude på en flyvetur i dine drømme, så kan det godt være et tegn på, du har brug for at slappe af.

Vand
Vandet symbolierer følelser, så hold godt øje med, om du drømmer om en stille sø, et vildt hav eller måske regnvejr - det symboliserer alt sammen, hvordan du har det indeni!

Ild
Du har masser af overskud og energi og kan klare alt!

Blomster 
Blomster kan betyde forelskelse, så måske er du lidt vild med ham den søde fra klassen?

Læs også: Hvad sker der, når du sover?

Paraply
Paraplyen symboliserer, at du lukker øjnene for dine følelser. Prøv at åbne op for dine tanker, og gør det, du har allermest lyst til.

Båd
En båd betyder succes. Nice!

Kage
Drømmer du om lækre kager, er det måske et tegn på, at du skal prøve at spørge andre om hjælp i stedet for at gøre alting selv.

Baby
Hvis du ser en baby i dine drømme, betyder det, at du er i gang med noget nyt - måske er du startet i en ny klasse, til en ny sport eller noget helt tredje?

Ferie
Drømmer du, at du ligger på en lækker palmestrand, har du brug for ferie. Må­ske har du stresset med lektier og tusind aftaler.

Fest
En drøm om en fest betyder, at du bør fejre noget i dit vågne liv. Inviter veninderne over og hold en lille fest!

Læs også: Få styr på tankerne før du sover 

Jalousi
Er du jaloux i din drøm, kan det være et tegn på, at du er usikker på dig selv.

Seng
Drømmer du om en seng, kan det betyde, at du trænger til at stresse ned og slappe af.

Sko
Drømme, hvor sko er et gennemgående tema, kan symbolisere, at du føler dig trådt på i dit vågne liv. Men drømme om sko kan også handle om, at du er forfængelig, især hvis du shopper sko i drømmen.

Telefon
En telefon er et symbol på vores evne til at kommunikere med andre. Er der for eksempel støj på linien, eller kan du ikke få fat i den, du ringer til?

Her er ti seje facts om søvn: 

10 seje facts om søvn