Mit liv

Få den bedste pigemiddag ever

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du et par tips til, hvordan dig og dine veninder får den helt perfekte tøsemiddag? Få inspiration til jeres aften her!

Det er superhyggeligt at holde pigemiddag med sine bedste veninder, og der er mange sjove ting, I kan lave, for at gøre den helt perfekt. Her får I nogle tips til en lækker aften.

Læs også: Hjælp! Min veninde er misundelig på mig

Bliv enige om maden

Det er vigtigt, at I alle sammen er enige om, hvad I skal spise, så alle får en god start på aftenen. Er I for eksempel mest til sushi eller pizza? Burger eller pasta? Der er mange muligheder, og det skal jo gerne være lidt nemt, så I ikke skal bruge alt for lang tid på at lave mad! Fordelen ved at bestille pizza er, at alle kan vælge, hvad de vil have på, og så er det også lidt hyggeligt at sidde med hver sin pizza og snakke!

Læs også: Opskrift på sprød pizza

Lækker pynt

Hvis I gerne vil gøre jeres pigemiddag lidt speciel, kan I give den et tema. I kan eksempelvis lave en pink-pigemiddag, hvor I alle klæder jer i pink og pynter det hele op i samme farve. Hvis I alle elsker det samme band eller den samme serie, kan I også lave et tema om det. Det giver en lidt sjov vinkel på aftenen, og det er bestemt noget, I kommer til at huske tilbage på!

Læs også: Lav-selv-tøseting

Sjove lege

Det kan være supersjovt at lave nogle lege ved middagen, hvis alle er friske på det. Nogle af jer kan gå sammen om at forberede dem, så I for eksempel alle sammen skal trække et papir med en opgave på, som I skal gøre i løbet af middagen. Opgaven kunne bestå i at fortælle en pinlig historie, om en hemmelig flirt eller noget andet, I synes, er sjovt!

Læs også: Kedsomhed - leg S, P eller K

Husk desserten

Dessert hører helt klart til en lækker pigemiddag. I kan for eksempel bage nogle lækre kager, som I kan spise, mens I hører musik, ser en sjov film eller bare tøsehygger med drengesnak og neglelak! Her er nogle eksempler på, hvad I kan lave:

Brownies
Friske ispinde
Romkugler
Småkager
Amerikanske pandekager
Kyskager
Chokoladekage

Perfekt playliste

Det er altid godt med lidt baggrundsmusik, mens I hygger. Lav derfor en meganice playliste, der kan køre hele aftenen - og det skal selvfølgelig være noget musik, I alle kan lide, og som I kan synge med på. Wee!

Tag testen: Hvilken veninde-sang passer til jer?

Hvad er dit bedste tip til en pigemiddag?

MegetMere