Krea

Lav-selv-tøseting

Af Line Sølvhøj Jensen 13. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du lave søde venindegaver eller fine ting til dit værelse? I Panduro kan du få masser af skønne gør-det-selv-ting.

På en kedelig regnvejrsdag er det perfekt at finde kreativiteten frem og lave søde gaver eller fint pynt til dit værelse. I Panduro kan du finde masser af gør-det-selv-ting.

Læs også: Lækre tøseting til værelset.

Hvis du ligesom os er ret vild med cupcakes, så skal du da finde din kreative side frem og lave dit eget magiske cupcake-univers! Foruden de søde cupcakes i strik, som du kan pynte med perler og pailletter, så kan du også finde mange andre ideer:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lav dine egne smykke.
Hvad med at lave en venindehalskæde til dig og din veninde, som kun I to har, og som kan være speciel for jeres venskab?

Vandbaserede farver
Mal et billede i dine yndlingsfarver, så du altid bliver glad af at kigge på det. Du kan lave nogle hemmelige tegn i billedet, så det kun er dig, der ved, hvad billedet symboliserer.

Tegn på krus
Køb nogle helt almindelig hvide krus, som du kan male på. Du kan skrive et sødt ordsprog på og give det til din veninde, eller skrive dit kælenavn på, så du har dit helt eget krus derhjemme.

Lav fødselsdagskort
Fødselsdagskort bliver altså meget sjovere, når de er hjemmelavede. Du kan lave nogle helt personlige kort ud af flotte papirdesigns, så du altid har et sødt og flot kort klar til en fødselsdag.

Skønne lagkagebokse
Det er supersødt med lagkagebokse til at have alle dine smykker og andre personlige nips-ting i. Du kan få masser af papirer og perler, så du kan lave dine egne personlige æsker.

Tjek Panduros hjemmeside ud her.

MestLæste