Kendte

Basims flirteskole

Af Julie Lund Mikkelsen 9. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har taget en snak med Basim om kærlighed - her giver han dig tips og tricks til, hvordan du charmerer ham den søde, når du er på date - lær mere her!

Basims flirtetips til daten:

Derfor skal du flirte her

En date er det perfekte flirtested! I ved begge to, at I er der for at flirte og for at lære hinanden bedre at kende. Og nu hvor du har ham helt alene, kan du for alvor vise ham, hvor interesseret du faktisk er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 6 sikrre flirteråd på sms.

De bedste flirtetricks

- Kig ham i øjnene, når I snakker sammen. Når du er genert, kan dit blik godt flakke lidt rundt i lokalet, men prøv at fange hans blik og send ham nogle søde, smilende øjne.

Læs også: Flirt og scor!

- Det har betydning for jeres flirt, hvor daten foregår. Hvis I er hjemme på hans værelse med tændte stearinlys, bliver det hurtigt for meget. Tag i stedet på en restaurant eller en café, som du kender, og hvor du føler dig tilpas. Så bliver stemningen mere afslappet, og flirten kan vokse stille og roligt mellem jer.

- Vær dig selv! Hvis du vil sige noget sjovt, så sig noget sjovt. Hvis du vil gøre noget fjollet, så gør det! Det vigtigste er, at du er, som du plejer at være. Der kommer ikke noget godt ud af at opbygge en fake personlighed på daten. Han skal jo lære DIG at kende!

Læs også: Flirt i skolen.

Flirte-no go!

Lad være med kun at snakke om dig selv hele tiden! Han vil tænde helt af på, at du plaprer løs uden at lytte til ham. Vis ham, at du er åben og interesseret i at lære ham at kende. Hvis du spørger ind til ham, vil han helt sikkert spørge igen.

Tag testen og find ud af, hvordan du flirter bedst!