Krop & Sind

Flirt i skolen

Af 0 26. februar 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Go!Fortæl om dig selvHvordan skulle han kunne lære dig at kende, hvis du ikke fortæller lidt om dig selv? Så bare giv los og snak med ham om de ting,

Go!
Fortæl om dig selv
Hvordan skulle han kunne lære dig at kende, hvis du ikke fortæller lidt om dig selv? Så bare giv los og snak med ham om de ting, der interesserer dig, og som du bruger din tid på.

Få ham til at grine
Hvis du har humor, så vis det da! Fortæl om noget sjovt, du har gjort eller oplevet, så han kommer til at grine og kan se, hvor sjov du er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ros ham for hans præstationer
Sig for eksempel til ham, at du synes, han er god til fodbold, snakker vildt godt engelsk eller noget tredje. Fyre er vilde med at blive rost for noget, de kan. Det virker også mere ærligt og cool end bare at sige, at han har pæne øjne.

No go!
Dele dine inderste hemmeligheder
Hold dig fra alt, der hedder hemmeligheder, afsløringer og skjulte sandheder. Den slags må du hellere gemme, til han er blevet din.

Hænge desperat efter ham
Ingen gider en desperado, og selv om det jo er et kompliment, at nogen er vild med én, så er det for det meste bare anstrengende for ham at vide, at du åbenlyst er vild med ham.

Lytte og nikke
Hvis du ikke kan finde på noget at sige til ham, så lad hellere være med at gå hen til ham. Man virker ikke ligefrem intelligent, når man bare nikker og ikke siger noget selv.

Læs mere om