Mit liv

20 tips til en sjovere og bedre hverdag

Af Line Sølvhøj Jensen 10. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kræver faktisk ikke ret meget at få en sjovere hverdag. Her får du tyve tips til, hvordan din hverdag bliver bedre og sjovere.

Har du brug for nogle tips til, hvordan du gør din hverdag lidt sjovere? Så læs med her, hvor vi har samlet tyve tips til at få det endnu sjovere!

1. Brug din yndlingssang som alarm på din mobiltelefon. Du får helt klart en meget bedre dag, hvis du for eksempel vågner op til den skønne Jonas Brothers-sang »When you look me in the eyes«.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Hæng en plakat af Robert Pattinson over din seng. Kan du forestille dig en bedre start på dagen end at vågne op til Roberts dejlige smil?

3. Sæt kulør på den grå hverdag med en sød blomster-hårbøjle, en pangfarvet neglelak eller nogle seje accessories, der pifter dit tøj op.

Læs også: Få fine forårsnegle.

4. I stedet for at hade din kedelige morgenmad, så lav det, du synes, der er lækkert - måske en skøn smoothie, yoghurt med din yndlingsmysli eller bag nogle lækre boller aftenen før. Mums!

5. Lav en dagbog, hvor du skriver alle de gode og sjove ting ned, som der er sket i løbet af dagen. På den måde bliver alle de små ting med til at gøre din dag supergod.

6. Tænk på alt det, du har og kan, i stedet for alt det, du ikke har eller ikke kan. Man kommer hurtigt til at tænke på de dårlige ting i stedet for alle de gode, og hvorfor ikke vende de dårlige tanker til noget positivt?

7. Aftal med din veninde, at I skal skiftes til at tage en ting med til hinanden hver uge. Det kan være et sødt brev, en pose slik eller et sjovt billede, fra I var små. Det bliver sjovere at gå i skole, når der er små overraskelser i vente.

8. Klik ind på www.youtube.com og skriv »sjov«, »funny« eller »humor«. Du finder helt sikkert nogle supersjove klip, som kan sparke dit humør op.

9. Køb nogle seje gummistøvler eller en flot paraply. Så kan du nemlig glæde dig over, at det er gråvejr og regner udenfor, i stedet for at brokke dig!

10. Skriv en sød hilsen til dine venner på Facebook. De skriver sikkert en hilsen tilbage, så pludselig får du måske 15 søde hilsner på én gang. Det er skøøønt!

11. Når du ser en sød fyr på gaden, så smil til ham. Han vil sikkert smile tilbage, og er der noget bedre end lige at blive bekræftet af en sød fyr?

Læs også: Paradisoernes flirtetips.

12. Hav altid din iPod med, når du skal nogen steder hen. Ventetiden på bussen føles kortere, når du kan høre din yndlingsmusik imens.

13. I stedet for at sidde med lektierne alene, så spørg din veninde, om I skal lave dem sammen. Så bliver det altså lidt sjovere at lave lektier.

14. Spil bordtennis, rundbold, fodbold eller noget helt fjerde sammen med drengene i frikvarteret. Det er meget sjovere, end du tror!

15. Tag sjove billeder sammen med dine veninder i en pasfoto-automat. Vi garanterer jer for, at I får rørt lattermusklerne!

16. Dyrk sport, som du synes er sjovt. Hvis du elsker at fyre den af på dansegulvet, så start til dans. Så bliver det hurtigt sjovt at dyrke sport.

Læs også: 15 ideer til sjov sommertræning.

17. Byt tøj og accessories med dine veninder. Det er skønt at have en masse nyt tøj at vælge imellem om morgenen.

18. Gør det hyggeligt at læse lektier. Kravl under dynen, tænd nogle levende lys, og ha' en lækker smoothie, en varm kop te eller lidt snack klar.

19. Få din veninde til at indtale en sød besked på din mobil (for eksempel »Hej smukke, du er den bedste«), og brug den som ringetone på din telefon.

20. Hver aften, når du går i seng, så tænk på tre gode ting, der har gjort din dag god. På den måde føles din dag meget bedre.

Læs også: 10 cool scorereplikker.

MestLæste