kærlighed

10 cool scorereplikker

Af Line Thamawat 10. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver du lidt mundlam, når du skal snakke med ham den søde? Her er 10 måder til at sætte samtalen i gang.

En god scorereplik skal sætte samtalen i gang. Det sværeste er tit at få kontakten op at stå og drenge kan godt være lidt langsomme. Derfor må man selv tage initiativet nogle gange, og når du har fyret en af disse scorereplikker af, er det bare at pludre løs.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. "Hmm… jeg synes, jeg har set dig før. Var du ikke til Fies fest?" Indsæt selv en fest, koncert eller noget andet, hvor det er sandsynligt, at du har mødt ham. Det gør ikke noget, at han faktisk ikke var der, du skal bare få det til at lyde mega fedt, så han kan spørge ind til det.

2. "Hvis du kunne rejse lige derhen, hvor du ville - hvor ville du så tage hen?" Så kan I nemlig snakke om spændende rejsemål. Der er jo heldigvis ret mange af den slags, så I burde ikke løbe tør for samtaleemner sådan lige med det samme.

3. "Ej, dine sneaks er helt vildt fede! Hvor er de fra?" Komplimenter er altid gode, og måske opdager du som bonus et nyt fedt mærke eller lærer en ny spændende butik at kende.

4. "Hvor kender du så Martin fra?" Hvis I er til fest hos en, er det hyggeligt at høre, hvordan folk kender hinanden. Hvis du ikke kender så mange til festen, kan han måske også introducere dig for nogle af hans venner eller omvendt.

5. "Kommer du tit her?" Det er en klassiker, men det er der nok en grund til. Den kan godt falde til jorden, men hvis fyren også synes, du er lidt sød, gider han garanteret godt svare på det. Hvis I er på en cafe, kan du jo spørge, om han kan anbefale noget fra menuen. Ellers kan du jo spørge, hvor han ellers kommer meget?

6. Dette er mere et trick end en replik, men det skal ikke holde os tilbage. Hvis du bærer på et eller andet, der ikke vejer så meget for eksempel et tørklæde, en brochure eller et par vanter, så prøv at gå forbi fyren og så tabe det foran ham. Så skulle han gerne komme løbende efter dig med den, og så er det bare at stikke ham dit største og mest charmerende smil. Hvis han ikke kommer med det, du har tabt, må du hellere gå tilbage et par minutter efter og lede efter det.

7. "Er det ikke dig, der spiller håndbold? Jeg tror, jeg har set dig nede i klubben…" Hvis du har været lidt lun på ham i et stykke tid, har du sikkert researchet ham lidt på Facebook og sådan… Så kan I snakke om hans interesser.

8. "Gider du ikke tage et billede af mig og min veninde?" Det gider han garanteret godt, og så kan du jo takke ham rigtigt meget, og spørge ham, hvor han er fra, eller om han tit kommer der, hvor I er.

9. "Hvad vil du helst: Aldrig mere gå på Facebook eller skulle have lyserødt tøj på hver dag i et helt år?" Du kan selv finde på andre valgmuligheder, men det er en god måde at vise ham, at du er både kreativ og sjov.

10. Hvis du går i klasse med ham, kan du spørge, om han ikke vil hjælpe dig med en opgave i matematik, som bare driller dig helt vildt meget. Andre fag kan også bruges.

3 lamme scorereplikker (som drenge godt kan finde på at fyre af)

1. Stod solen op eller smilede du bare til mig?

2. Har du altid været så sød eller har du øvet dig?

3. Hvis jeg var en and, og du var mit vand, så ville jeg aldrig gå i land.

MestLæste