Skønhed

Få fine forårsnegle

Af Katrine Lund 24. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Dine hænder er med til at vise, hvem du er, så få styr på forårsneglene og vis din personlighed!

Dine hænder er med til at vise, hvem du er, så fine velplejet hænder, vil helt klart være med til at give folk et godt første håndsindtryk af dig.

Her får du nogle tips til, hvordan du kan gøre din negle fine og forårsagtige!

Neglelak
Dette forår og sommer er det pastelfarver, der skal på neglene. Pastelfarver er fine, rolige farver, som passer godt til årets lyse måneder, og så passer de også rigtig godt til en sød sommerkjole eller til at peppe dit konfirmationslook lidt op. Pastelfarverne bryder nemlig lidt af alt det hvide, uden at det ser overdrevet ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du skal ud og have fat I nogle nye lakker, behøves det altså ikke at være dyrt. Fra Depend kan du få fine neglelakker i pastelfarver til kun 25 kroner stykket.

Læs også: Hvad betyder farven på dine negle?

Neglestickers
En anden sjov måde at pynte sine negle på, kan være med sjove og søde neglestickers. Med neglestickers kan du udtrykke dit humør og din personlighed.

Hvis du tager stickers med glade smileys, viser du, at du er positiv, og hvis du vælger stickers af en fodbold, viser du, at du er en sportspige og så videre.

Læs også: Jordbær til tæerne

Du kan få mange forskellige neglestickers. Se for eksempel disse fine stickers her, der for eksempel passer godt til din konfirmation, eller de her sjove stickers, der er perfekte til at pifte hverdagen lidt op!

Hvis du er god til at lægge neglelak, kan du også pynte dine negle ved selv at male motiver.

Neglepleje
Det er selvfølgelig også vigtigt, at dine negle ser sunde og pæne ud, så her får du lige fem hurtige og nemme tips til at pleje dine negle.

Du skal bruge en skål med lunkent vand, put eventuelt lidt olie i, en god neglefil, som helst ikke er i metal, da det kan ødelægge dine negle.

1. Form neglene med filen. Husk kun at file i én retning, og vær forsigtig med at file på siderne af neglene.

2. Fjern al den gamle neglelak, gerne med en skånsom neglelaksfjerner. Husk at vaske dine hænder grundigt bagefter.

Læs også: Fine lakerede negle

3. Smør dine neglebånd ind i neglebåndsfjerner. Lad det virke lidt, og skub så neglebåndende tilbage med en neglebåndsskubber.

4. Put neglene ned i sæbevandet i et par minutter og skrub neglene blidt med et groft håndklæde bagefter. På den måde forsvinder det døde neglebånd fra neglen.

5. Læg en underlak på dine negle, som gemmer "fejl" i neglen, og samtidig gør neglelakken mere holdbar. Når underlakken er tør, kommer du den almindelige neglelak på. Du kan vælge at bruge en overlak til sidst, som gør at neglelakken holder bedre.

Læs også:
Flotte negle til foråret

MestLæste