Zendaya
Kendte

Zendaya: "Jeg vil skabe en kærlighedshistorie om to piger"

Af Julie Sofie Hauritz 15. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @zendaya
Zendaya er kendt for sine mange fantastiske stunder foran et kamera, men vidste du, at hun faktisk længe har gået med en drøm om også at prøve at stå bag kameraet? Læs mere om det lige her.

Zendaya fortsætter med at forbløffe os med sit vilde CV! Altså er der overhovedet noget, som vores Euphoria-stjerne ikke kan?

Indtil videre har Zendaya blandt andet kunne skrive ”Emmy Award-vinder”, ”modeikon” og helt uden diskussion alles ”yndlings MJ” på sit CV – og nu tyder noget på, at hun måske en dag også vil kunne tilføje noget helt nyt og fjerde til det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I forbindelse med en forside, der skulle laves til magasinet Interview, satte Zendaya sig ned med sin ’Euphoria’-medstjerne, Colman Domingo, for at snakke om sine mål for fremtiden.

Under snakken indrømmede Zendaya, at hun ”ikke nødvendigvis har en plan for sin fremtid”. Dog er der én ting, hun godt kunne tænke sig at gøre til virkelighed i en dag – nemlig at producere og instruere en film til det store lærred. Men det skal ikke bare være, hvilken som helst film. Filmen skal ifølge Zendaya omhandle ”en simpel kærlighedshistorie imellem to afroamerikanske piger”.

Har længe haft en drøm om at instruere en film
Under snakken med Colman nævnte Zendaya, at hun længe har haft interesse i hele filmverdenen – og særligt dét at producere og instruere en film.

- Idéen om at kunne instruere [en film] i fremtiden finder jeg virkelig spændende. Det er derfor, jeg er så meget på settet. Når jeg for eksempel ikke selv skal filmes, prøver jeg i stedet at gå rundt og lære. Jeg går for eksempel rundt og spørger de andre: "Hvad laver du i dag? Kan du forklare mig det?”. Vi har jo en masse professionelle til stede. Så håbet er, at jeg en dag vil være i stand til selv at kunne lave de ting, jeg gerne selv vil se.

Da Zendaya blev spurgt yderligere ind til den kærlighedshistorie imellem to afroamerikanske piger, som hun gerne selv vil producere og instruere en dag, svarede hun, at den skulle være simpel, men stadig kunne efterlade seeren glad.

- Jeg vil ikke have, at den skal handle om andet end blot en historie om to afroamerikanske piger, der forelsker sig, og det er det. Noget enkelt og smukt, men som stadig efterlader en glad og gør, at man forelsker sig i sig selv.

Herudover tilføjede Zendaya også, at hun føler, at der mangler at blive fortalt sådanne historier.

- Jeg har bare ikke set sådanne film med sådanne historier uden, at det handler om den mere traumatiske side af at være en afroamerikansk pige, der bliver forelsket i en anden afroamerikansk pige - hvilket selvfølgelig også er virkelig vigtigt at tale om, men jeg ville elske en coming-of-age-historie, hvor der sker akavede og sjove ting, ligesom når alle andre unge personer forsøger at finde ud af, hvem de er.

Selvom kærlighedshistorien på nuværende tidspunkt stadig bare er en idé, lader det til, at Zendaya alligevel har lagt en del tanker i den.

Hvis vi ”kender” Zendaya godt nok, er vi dog sikre på, at filmen vil blive et kæmpe hit – og vi håber bestemt på, at den bliver bragt til live en dag.

Hollywood, make it happen!

Læs mere om

MestLæste