Zendaya og Tom Holland
Kendte

Tom Holland afslører: Her er hans fremtidsdrømme med Zendaya

Af Julie Sofie Hauritz 16. november 2021
Foto: Mega
Er det kirkeklokkerne, vi kan høre? Ikke helt, men det kan vi måske snart! Tom Holland har nemlig netop afsløret, at han gerne vil giftes og have børn - og som vi alle ved, dater han lige nu en helt særlig kollega: Nemlig Zendaya. Læs med her, og bliv klogere på Toms fremtidsdrømme.

Der er kærlighed i luften! Eller det har der jo faktisk været længe efterhånden.

Det har nemlig længe rygtes, at Tom Holland og Zendaya er en ting – og både efter at være blevet spottet kysse i en bil tilbage i juli og efterfølgende set til sammen til et bryllup i august, så kan de to turtelduer vist ikke længere benægte deres kærlighed for hinanden.

For ikke så længe siden åbnede Zendaya ligeledes op for, hvad hun elsker ved Tom Holland - både som skuespiller og som person - og der var listen altså ret lang (og cute, for den sags skyld).

Nu er det Tom Holland, der er stået frem og fortalt om, hvordan han har det med Zendaya – og vi siger ikke, at han har afsløret, at han er klar til at blive gift og få børn med hende. Men det er vi ret sikre på, at han har.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det har han nemlig givet udtryk for i et interview med Total Film Magazine. I interviewet fortæller han blandt andet:

- Jeg er meget glad og forelsket, og mine venner er fantastiske, og min familie er fantastisk, og alle er glade og raske.

Selvom Tom bekræftede, at ham og Zendaya er forelskede, forklarer han også, at han har et ønske om at tage en pause fra rampelyset:

- Måske jeg går hen og er tømrer i to år, og tager en pause fra det hele og kommer tilbage. Eller måske kommer jeg slet ikke tilbage. Måske jeg bare tager væk og bliver gift og får børn i stedet.

Selvom Tom Holland og Zendayas forhold er lige så sødt som Peter Parker og MJs (hvis ikke sødere), så er parret ikke meget for at tale åbent om deres følelser for hinanden. Det er primært på Instagram, at vi kan følge med i deres sukkersøde romance.

Tilbage i september ønskede Tom for eksempel Zendaya tillykke med hendes 25-års fødselsdag ved at dele et billede på sin Instagram af dem sammen. I sin caption skrev han: ”Min MJ, hav den dejligste fødselsdag. Ring til mig, når du vågner xxx”.  Til billedet svarede Zendaya: ”Ringer nu ♥️”.

Deres Instagram-romance fortsatte ligeledes i november, da Tom delte et billede af Zendaya fra CFDA Awards.

I sin caption til billedet skrev han blandt andet: ”Næh stop det 😍”, og fortsatte: ”En utrolig præsentation af den mest utrolige person”. Hvis ikke det er den sødeste caption, du længe har læst, så ved vi altså ikke, hvad er! 

MegetMere