Zendaya afslører hvad hun elsker ved Tom Holland
Tomdaya

Zendaya afslører: Det elsker hun ved Tom Holland

Af Vera Olivia Lissner Rømer 15. oktober 2021
Foto: @zendaya
Hvis du shipper Tomdaya lige så meget som os, så vil du elske den her nyhed! Zendaya har nemlig afsløret i et interview, hvad hun elsker ved Tom, og det er altså ret cute.

Hvis der et kendispar, der kan få internettet til at gå amok, så må det være Tomdaya!

Tom og Zendaya hiver nemlig prisen hjem som det mest hemmelighedsfulde par ever, men efter at de blev spottet kysse i en bil tilbage i juli og var til et romantisk bryllup sammen i august, så kan det vist ikke længere benægtes, at der er kærlighed i luften mellem de to skuespillere.

I et interview med InStyle åbner Zendaya nu op omkring, hvad hun værdsætter ved Tom – både som skuespiller og person, og listen er lang mine damer og herrer!

’Euphoria’-skuespilleren, som for nyligt fejrede sin 25-års fødselsdag i et luksuriøst palads, siger blandt andet i interviewet:

- Der er selvfølgelig mange ting, jeg værdsætter. I forhold til skuespillet sætter jeg pris på, at han virkelig elsker at være Spider-Man. Det er et stort pres – man påtager sig rollen som superhelt, uanset hvor man går.

- For det lille barn der går forbi, er du Spider-Man. Jeg synes, han har håndteret det så godt. Og selvom han ikke er en Jomfru [stjernetegnet], så er han perfektionist.

Zendaya forklarer, at Tom virkelig kæmper for at gøre sit bedste, når de har været på optagelser, hvilket hun har sat stor pris på.

Hun nævner eksempelvis, at hun har set ham indspille en action-scene, hvilket er udmattende i sig selv, men efter at han havde set sig selv på skærmene i studiet, valgte han at tage nogle af scenerne om.

Tom mente nemlig, at det kunne gøres endnu bedre. Wow! Det lyder virkelig til, at Zendaya har ret i, at den britiske skuespiller er perfektionist til fingerspidserne.

Det er ret åbenlyst, at Queen Z har stor respekt for Tom på det professionelle plan, men hun er altså ikke meget for at uddybe, hvad hun synes om ham personligt.

Da intervieweren pointerer, at Tom virker som en nem person at omgås, svarer Zendaya: ”Ja, han er sjov – meget karismatisk. Han kan få alle til at føle sig tilpas og få folk til at få et godt grin eller en god snak.”

Selvom vi virkelig shipper Tomdaya, så er de to verdensstjerner ikke meget for at tale åbent om deres følelser for hinanden.

De har endnu ikke offentliggjort, at de danner par (selvom de vist har haft rimelig mange åbenlyse muligheder), så vi venter stadig i spænding og krydser fingre for, at det snart bliver officielt!

Nu kan I næsten ikke trække den længere, Tom og Zendaya!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere