Zendayas lukseriøse fødselsdagsfejring
Kendte

Se de vilde billeder: Zendaya fejrer sin 25-års fødselsdag i luksuriøst palads

Af Vera Olivia Lissner Rømer 30. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Wow! Der ser ikke ud til at være et øje tørt, når den amerikanske skuespiller Zendaya Coleman holder fest. Zendaya har nemlig fejret sin 25-års fødselsdag for venner og familie i et luksuriøst palads, og vi kan afsløre, at det ikke har været en helt billig fornøjelse!

Den amerikanske Euphoria-skuespiller, Zendaya Coleman, fylder 25 år den 1. september, og det ser altså ud til, at hun i den grad har taget forskud på glæderne!

Ifølge Dailymail har stjernen nemlig fyret op for et brag af en fest for venner og familie i weekenden, og den tidlige fødselsdagsfejring har uden tvivl været en dyr affære.  

Zendaya havde nemlig lejet et overdådigt Beverly Hills palads på over 30.000 kvadratmeter og med plads til mere end tusind gæster, hvilket til gengæld også afspejler sig i prisen.

Intet mindre end 630.000 kroner, altså over en halv million, skal man nemlig hoste op med, hvis man ønsker at leje luksusvillaen bare én enkelt nat.

Vi havde da ikke klaget over at få en invitation til Zendayas fødselsdagsfest!

Klik dig igennem billederne i opslaget herunder: 

Festen blev afholdt i et flot dekoreret telt ned til vandet, og verdensstjernen havde bestemt ikke sparet på noget.

Der var dømt lilla tema, og de heldige gæster kunne glæde sig over både dansegulv, lilla løber, god musik, blomstervæg, lækre snacks og udsigt til ejendommens smukke private sø.

Indtil videre har festen dog nærmest været afholdt i hemmelighed, og Zendayas fans er ved at dø af utålmodighed. En fan skriver eksempelvis på Twitter: ”Og jeg troede, at vi ville få alt fødselsdagsindholdet. Zendaya har ødelagt mit liv endnu en gang".

Flere er også nysgerrige på, om Tom Holland var med til festen, da parret nemlig for nyligt er blevet spottet til bryllup sammen. Se de søde billeder her.

Vi glæder os bestemt også til, at der kommer flere billeder fra den luksuriøse fødselsdagsfejring, for det ser altså virkelig lækkert ud! Mon det bliver på dagen, hvor Zendaya fylder 25 år?

MegetMere