Zendaya ved Venice Film Festival
Kendte

Se billedet: Zendaya imponerer med vildt outfit

Af Julie Sofie Hauritz 6. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @zendaya
Venice Film Festival løber af stablen disse dage – og som altid får Zendaya os til at savle over de outfits, som hun er iført på den røde løber. Se et af 'Europhia'-stjernens flotte outfits til den første del af festivalen lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Venice Film Festival er i fuld gang disse dage. Festivalen løber fra d. 1. september til d. 11. september i Venedig, Italien, og er en årlig begivenhed, der præsenterer et udvalg af film fra hele verden for nogle af de mest kendte instruktører og skuespillere.

Zendaya er en af de skuespillere, der i år har deltaget i festivalen, og sammen med Timothée Chalamet promoverede hun den kommende film ’Dune’, som de begge spiller med i. Sammen indtog de den røde løber, og der er ingen tvivl om, at Zendayas outfit under festivalen har fået kæber til at falde verden over.

Stjernen var nemlig iført en kjole lavet specielt til hende af brandet Balmain. Herudover bar hun et par matchende stiletter af Louboutin.

Zendaya ved Venice Film Festival
Foto: Mega

Udover det flotte outfit bar Zendaya et par diamant øreringe, en smuk halskæde, lyserød øjenskygge, sort eyeliner og lyserød læbestift (*Pift pift*).

Zendayas ’Dune’-partner, Timothée, bar derimod et sort, glitrende outfit med et par læderstøvler. Han stylede sit outfit med et armbånd og et par ringe.

Zendaya og Timothée Chalamet til Venice Film Festival
Foto: Mega

’Dune’, som Zendaya og Timothée spiller med i, har premiere d. 22. oktober i biograferne og på HBO Max. Så mon ikke, vi kommer til at se mange flere flotte outfits på den røde løber fra de to stjerner?

Læs mere om

MestLæste