Zendaya i Spider-Man
Film & serier

Derfor er folk sure over Zendayas nye filmrolle

Af Louise Haack 22. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle fans af Spider-Man synes ikke, at Zendaya passer til den rolle, hun har fået.

Hvis du er fan af Spider-Man universet, kender du helt sikkert både Peter Parker – også kendt som Spider-Man – og hans crush Mary Jane. I nogle af de forrige film om Spider-Man er Peter Parker blevet spillet af Tobey Maguire, mens rollen som Mary Jane blev spillet af Kirsten Dunst. Og i den seneste film af Spider-Man blev rollen som Peter Parker spillet af Andrew Garfield og Spider-Mans crush hed Gwen Stacy og blev spillet af Emma Stone.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zendaya: Derfor skifter jeg frisure så tit

Men til næste sommer kommer den nye Spider-Man film ”Spider-Man: Homecoming”, og der er nye skuespillere i hovedrollerne. Tom Holland har fået rollen som Peter Parker og Spider-Man, mens det er Zendaya, der skal spille Mary Jane i filmen.

Men det er altså helt forkert, mener nogle fans af Spider-Man, for Zendaya er jo ikke rødhåret! De mener, at Mary Jane skal være rødhåret, og ifølge dem er det ikke nok, at Zendayas hår bliver farvet rødt, selv om Kirsten Dunst, der er blond i virkeligheden, faktisk også fik farvet håret rødt til rollen, da hun spillede Mary Jane, og Emma Stone var blond i rollen som Gwen Stacy.

Læs også: Zendaya fyrer pressedame efter racistisk kommentar

Heldigvis er der også andre fans, der synes, det er superfedt, at Zendaya skal spille Mary Jane, og de glæder sig bare, til filmen får premiere næste sommer.

Hvad synes du om, at Zendaya skal spille Mary Jane i den nye Spider-Man film?

Zendaya har virkelig ændret sig meget. Se selv her:

SeZendayassejestil-makeover

Læs mere om