marina joyce
Kendte

Youtuber takker fans for at redde hende!

Af Marie Søndergaard 31. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sikke en sørgelig historie – men heldigvis med en lykkelig slutning! Læs om youtuberen Marina Joyce her.

I sommer blev fans af youtuberen Marina Joyce virkelig bekymrede for hende, efter hun lagde en video op, hvor hun slet ikke virkede okay, og hun havde tydelige blå mærker på sin krop. Det startede trenden #SaveMarinaJoyce, og nu har Marina så fortalt i en ny video, at det er rigtigt, hun ikke havde det godt på det tidpsunkt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fans er bekymrede for Marina Joyce

- Jeg led af en depression. Det var virkeligt slemt. I dag gør det ondt at tænke på de ting, jeg gjorde mod mig selv, som viste, at jeg var ligeglad med mit liv. Jeg kigger tilbage på det og er taknemmelig for, jeg er i live, fortæller Marina blandt andet i sin video.

Og så takker hun også sine fans for at reagere på deres bekymringer, for det var virkelig med til at redde hende og hjælpe hende til at få det bedre.

Læs også: Sådan hjælper du en med depression

- Jeg er ved at få det bedre, og det er derfor, jeg valgte at lave den her video. Jeg er så taknemmelig for #SaveMarinaJoyce, for det reddede mig faktisk, fortæller Marina.

Du kan se hendes nye video herunder:

I galleriet kan du læse om andre stjerner, som har haft det svært ligesom Marina Joyce!

Stjernerderharhaftdetsvært

”Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe blev verdenskendt som meget ung, og det var et pres, han desværre ikke kunne stå for. Han blev afhængig af alkohol og mødte flere gange op under optagelserne til de magiske film i en meget beruset tilstand. I 2010 kom han heldigvis ud af det!
Seje Demi blev mobbet, da hun var yngre, og det gav hende bulimi. Men hun har kæmpet så hårdt og flot, og nu er hun endelig ude på den anden side af kampen med sin vægt og depression. Så sejt!
Justin er heldigvis kommet igennem den hårde tid, hvor han blandt andet var i fængsel og blev idømt til flere kurser, hvor han skulle lære at styre sit temperament. Vi er så glade for, at det går SÅ godt med ham nu!
Det kom frem i 2013, at Zac Efron to gange havde været i afvænning, og i sommers gik han stadig i terapi.
Rihanna har haft en rigtig svær barndom med en far, som var narkoman.
Taylor vælter sig i supergode veninder nu, men sådan har det ikke altid været. Hun var nemlig meget alene som barn, og fik sin første veninde som 15-årig.
Amanda kæmper desværre stadig med sine problemer, der blandt andet har medført flere gange på afvænning og et par anholdelser. For nogle måneder tilbage blev hun endda smidt ud af sine forældres hus og endte med at sove i et indkøbscenter. Vi håber det bedste for hende!
For kort tid siden åbnede Disney-stjernen op og fortalte, at hun for et par år tilbage var i et voldeligt venskab, som hun heldigvis er kommet ud af nu.
Intet mindre end tre gange har Vanessa Hudgens fået stjålet billeder, hvor hun ikke har tøj på, fra sin computer og telefon, som er blevet delt på internettet – og hun har ikke lagt skjul på, at det virkelig har været svært at tackle.
Søde Lea Michele fra ”Glee” gik igennem en virkelig svær tid, da hendes kæreste og medskuespiller Cory Monteith døde af en overdosis.

Læs mere om