Efter youtuberen Marina Joyce for nogle dage siden lagde en video på sin YouTube-kanal, hvor hun viser inspiration til date-outfits, er hendes mange fans og følgere helt sikre på, at hun slet ikke er okay. I videoen har Marina nemlig kraftige blå mærker på sin overarm, og nogle fans mener også, de kan høre, at hun hvisker ”hjælp mig” omkring 13 sekunder inde i videoen.

Læs også: Fans snydt af "Harry Styles" med kort hår

Det fik fansene til at gå i panik over, om hun mon var blevet kidnappet, fordi hun samtidig opførte sig underligt, og da hun senere opfordrede til, at man skulle møde hende til en morgenfest, turde folk ikke møde op, fordi man var bange for, at kidnapperne havde fået hende til at sige det, og at de ville gøre folk ondt, hvis man kom til morgenfesten.

I morges gik Marina så live på YouNow for at forklare, at hun IKKE var blevet kidnappet, at hun IKKE tager stoffer, og at hun altså er okay. Det fik dog ikke fansene til at blive mindre bekymrede for hende, da de heller ikke mente, hun så okay ud på YouNow. Marina sagde, at hun ikke kunne fortælle, hvordan hun havde fået de blå mærker, for det var en sørgelig historie, og hun indrømmede også, at hun ikke har været så glad på det sidste. Hun fortalte også, at politiet faktisk var mødt op, fordi en fan havde ringet til dem og været bekymret.

Læs også: Gigi Hadids bøn til sine fans

På Twitter har hashtagget #savemarinajoyce spredt sig, og vi håber bare, at Marina virkelig er okay!

Herunder kan du se videoen, som fik Marinas fans til at blive bekymrede, og her er link til nogle klip fra den YouNow, hun lavede i morges.

Herunder kan du få idéer til, hvem du skal følge på YouTube!

Dem skal du følge på YouTube