fans
Det sker

Fans går i panik efter bekymrende video fra youtuber

Af Marie Søndergaard 27. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Youtuberen Marina Joyce har virkelig gjort sine fans bange!

Efter youtuberen Marina Joyce for nogle dage siden lagde en video på sin YouTube-kanal, hvor hun viser inspiration til date-outfits, er hendes mange fans og følgere helt sikre på, at hun slet ikke er okay. I videoen har Marina nemlig kraftige blå mærker på sin overarm, og nogle fans mener også, de kan høre, at hun hvisker ”hjælp mig” omkring 13 sekunder inde i videoen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fans snydt af "Harry Styles" med kort hår

Det fik fansene til at gå i panik over, om hun mon var blevet kidnappet, fordi hun samtidig opførte sig underligt, og da hun senere opfordrede til, at man skulle møde hende til en morgenfest, turde folk ikke møde op, fordi man var bange for, at kidnapperne havde fået hende til at sige det, og at de ville gøre folk ondt, hvis man kom til morgenfesten.

I morges gik Marina så live på YouNow for at forklare, at hun IKKE var blevet kidnappet, at hun IKKE tager stoffer, og at hun altså er okay. Det fik dog ikke fansene til at blive mindre bekymrede for hende, da de heller ikke mente, hun så okay ud på YouNow. Marina sagde, at hun ikke kunne fortælle, hvordan hun havde fået de blå mærker, for det var en sørgelig historie, og hun indrømmede også, at hun ikke har været så glad på det sidste. Hun fortalte også, at politiet faktisk var mødt op, fordi en fan havde ringet til dem og været bekymret.

Læs også: Gigi Hadids bøn til sine fans

På Twitter har hashtagget #savemarinajoyce spredt sig, og vi håber bare, at Marina virkelig er okay!

Herunder kan du se videoen, som fik Marinas fans til at blive bekymrede, og her er link til nogle klip fra den YouNow, hun lavede i morges.

Herunder kan du få idéer til, hvem du skal følge på YouTube!

DemskaldufølgeYouTube

Amerikansk-vietnamesiske Michelle Phan laver vildt seje beautyvideoer, og så laver hun nogle ret seje ”trend reports”, hvor hun gennemgår tidens hotteste trends. Følg hende her.
Bethany Mota er en amerikansk YouTube-blogger, der især laver seje DIY- og indretningsvideoer. Som barn blev hun mobbet meget, og mange af hendes videoer handler derfor om at sige fra overfor hate og mobbere. Følg hende her.
Amerikanske Connor Franta er umulig ikke at holde af, når man ser hans seje og sjove videoer om alt fra kærlighed til sketches. Følg ham her.
Kristine Sloth er den største YouTube-blogger i Danmark. Hun bor i Aalborg, og hun laver især mange videoer om skønhedsprodukter, men hun taler også en del om mobning og veninder. Følg hende her.
Tyler Oakley kalder sig selv for professionel fangirl. Han laver videoer om homoseksualitet, interviews med kendte og sjove indslag med andre videobloggere. Følg ham her.
Zoella, der i virkeligheden hedder Zoe Sugg, er en britisk YouTube-blogger, og hvis du har set bare en af hendes videoer, så ved du, at hun er vildt sjov og supersød. Hun laver alt fra shoppevideoer og makeup-guides til kæreste-tags med YouTube-bloggeren Alfie Deyes, som hun bor med. Følg hende her.
PewDiePie, der rigtigt hedder Felix og er svensker, var en af de første bloggere, der blev helt store på YouTube. Han laver flest videoer om spil og gamingkulturen. Følg ham her.
ThatcherJoe, der rigtigt hedder Joe Sugg, er bror til Zoella, men han er selv en vildt dygtig videoblogger! Han laver de sjoveste kendisparodier og nogle ret vilde udfordringsvideoer. Følg ham her.
Cassandra er en amerikansk beautyblogger, der blandt andet er kendt for sine modige videoer, hvor hun viser sin urene hud frem og viser, hvordan man dækker sine bumser. Følg hende her.
Alfie Deyes er kæreste med Zoella, men han har også sin egen YouTube-blog, PointlessBlog. Følg ham her.

Læs mere om

MestLæste