Hailey Bieber
Kendte

Se videoen: Hailey Bieber får råd om at blive forælder

Af Vera Olivia Lissner Rømer 13. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @haileybieber
Det kan godt være, at Hailey Bieber ikke har børn (endnu), men det kan vist ikke udelukkes, at det er noget, hun drømmer om! Hailey har nemlig spurgt sin gode veninde, Rosie Huntington-Whiteley, til råds om, hvordan man er en god forælder.

Den 25-årige model Hailey Bieber har sit eget Youtube-talkshow kaldet ’Who’s in My Bathroom?’. Her inviterer Hailey forskellige kendte mennesker ind på sit badeværelse til en snak om alt mellem himmel og jord.

Den 10. december offentliggjorde Hailey en af de slettede scener fra den seneste episode med veninden Rosie Huntington-Whiteley, og her falder snakken altså på både børn og forældreskab.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Drømmen om børn

Den 34-årige model og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley venter på nuværende tidspunkt sit andet barn, og måske er det netop grunden til, at Hailey nu søger råd hos hende:

”Jeg ved bogstaveligt talt intet om at være mor, men jeg vil gerne have børn en dag. Hvad er dit bedste råd til at være en god forælder?,” spørger Hailey i episoden.

Rosie indskyder, at hun er sikker på, at Hailey bliver en rigtig god mor, og derefter svarer hun, at det vigtigste er, at man ikke er for hård ved sig selv.

Rosies bedste råd

Rosie forklarer Hailey, at det er virkelig hårdt arbejde at være forældre, uanset om man er en hjemmegående mor eller er ude på arbejdsmarkedet, og derfor er det vigtigt ikke at være for hård ved sig selv.

”Generelt handler det også om at følge sine egne instinkter og lade være med at lytte for meget til andre mennesker og deres råd,” uddyber Rosie.

I videoen pointerer hun desuden, at hun er virkelig glad for, at hun har muligheden for at ringe til sin mor, når hun ligger og græder på badeværelsesgulvet, hvorefter Hailey stemmer i og siger: ”Samme her forresten”.

Graviditetsrygter

Siden Justin Bieber og Hailey blev gift i 2018, har de flere gange udtrykt i offentligheden, at de ønsker børn sammen, men de har også mange gange måtte mane graviditetsrygter til jorden.

I en episode af Demi Lovatos podcast, ’4D with Demi Lovato’ forklarede Hailey blandt andet, at hun ofte har dårlige dage, hvor hun tænker, at alting er for meget, og at hun ikke kan klare alt det, som folk siger om hende og Justin.

Haileys kommentar i podcast-afsnittet kom i kølvandet af en episode ved Met Gala 2021. Her havde Justin lagt hånden over Haileys mave på den røde løber, og straks begyndte graviditetsrygterne at sprede sig som en steppebrand.

Spekulationer er der mange af, men vi ønsker i hvert fald Hailey og Justin en lykkelig fremtid!

Mere Vi Unge?

Så ønsk dig et Vi Unge-abonnement i julegave. Klik her og læs mere!

MestLæste